نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm172)
کاش صدای ساز واقعی تو اهنگ بود نه اون صداهای مصنوعی
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm172)
کاش صدای ساز واقعی تو اهنگ بود نه اون صداهای مصنوعی
motasel ( connected )0
(sm120)
کدوم صداهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل اهنگ از بالا تا پایین (sm120)نقل قول:
نمیدونم شاید اشتباه حس میکنم
اشتباه حس میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف مفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)خیلیم شعرش عالیه
مزخرف شعر شرمساریه که بسیار نچسب و ساختگیه انگار مجبورش کردن شعر اجتماعی بگه
از نظر من مذخرفه - با توجه به نظرت در مورد شعر شرمساری دیگه ادامه ندیم بهتر (sm120)نقل قول:
می پذیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
- (sm30)
همتون زر نزنید وگرنه بهتون تجاوز میکنم در مورد موسیقی و فیلم با میلاد بحث نکنید سلیقه اش تو این موارد ریده