من که طرفدار آرژانتینم (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که طرفدار آرژانتینم (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی خیلی سوژس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما طرفدار تیم میخوایم نه بازیکن(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه هر کی میره طرف اردشیر ، ازش بدم می آد ، ولی این هاشم خیلی مظلومهنقل قول:
من سرعت تایپم خیلی بالاست (sm120)دوستم خدمات کامپیوتری داره هر کی تایپ میاره واسش میده من تایپ کنم منم میرم مغازش یه فلشی و موسی ورمیدارم (sm120)نقل قول:
تو دوان اوج منو یادت نمیاد؟(sm120)نقل قول:
از حسین بپرس (sm120)
حاجی این آلمان اگه رویس و گوندوغان رو هم داشت چی میشد (sm2)اگه بداشتوبر مصدوم نبود و جای بواتنگ بازی میکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه طرفدار مسی نیستم (sm120) چند بار هم گفتم که از چشمم افتاده(sm120)نقل قول:
آلبی سلسته (sm127)
المان 7 تا نزد برزیل 7 تا خورد! فرق داره دوست من (sm10)(sm120)نقل قول: