مگه فنلاندم اذان میگن ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه فنلاندم اذان میگن ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رضا عنايتي مهاجم استقلال در جواب علي سامره دوست و همبازي سابقش که گفته بود او الان بايد دندان مصنوعي بخرد و هنوز دارد بازي مي کند، پاسخ داد که از قول من به سامره بگوييد تا روزي که تو مو بکاري من بازي مي کنم.
این جمله از شان و شخصیت بنده به دور ِ ولی رضا خروس ریده بهش(sm2)
(sm50)
راستی تا یادم نرفته ...
سپندارمذگان همگی مبارک (sm10)
انشالله در کنار زید محترمه سپندارمذگ باشید (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستون شاید بیام نزدیکتون (sm120) خالهه گیر داده میخوام عروسم رو ببینم (sm120) اگه جور شد خبرت میکنم بیا لب مرز دانمارک سلفی بگیریم (sm2)(sm2)نقل قول:
اوووف بیا دادا اتفاقا تابستون میخوام به گردم منم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خانوم جور میکنم چهارتایی صفا سیتی فقط تا اون موقع بچه دار نشو جلو خودتو نیگه دار چون بچه نمیتونم جور کنم (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
بیا پُشت سیم خاردار لب مرز از همون جا سلفی بگیریم (sm2)
مگه افغانستان سیم خاردار (sm2)نقل قول:
مث ادم دعوت نامه میفرستی میام عروسیت از اون ور میریم سوئد یا س.پ بورگ با کشتی خیلیم ارزونه (sm2)فقط تاکید میکنم حرف گوش نکردی زن که گرفتی ولی حداقل پیشگیری کن بچچه دار نشی بدبخت شی (sm2)