من ودکا و ویسکی می خورم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ودکا و ویسکی می خورم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm144)نقل قول:
بسیار ودکا را دوست میدارم ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته یه وعده ی دیگه بیشتر نداره تا بعد ماه رمضون نمیاره (sm25)
منم مثل تو ودکا رو خیلی دوس دارم(sm50)نقل قول:
از اینها که تو ایران میزنن بهت قالب نکردن کهنقل قول:
چند پیک میتونی بزنی؟ بیا با هم بزنیم من ظرفیتم تو اینکار بد نیست یه زمانی بهم مشروب سیار میگفتن از هفت روز 5 روز مست بودم
هفته پیش ارمنه یه مشروب دست ساز بهم دادن 100 تا شیشه ویسکی در مقابلش هیچ بودن فوق العاده قوی
از این بسته بندی های کارخانه ای ! vodka 1906نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 یا نهایتا 3 پیک با دلستر مخلوط می کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اونجا چنده این؟
من 2-3 پیک بخورم سر درد میگیرم کم کم باید یه 6 پیک بخورم تا یکم بگیره
من بیبشتر میزنم 8 7 تازه اون موقعه بدنم گرم میشه(sm70)نقل قول:
110 تومن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکم برام خواب آوره (sm120)