از بس من پسر پاکیم...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از بس من پسر پاکیم...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکن بستگی به کیفیت دستگاه داره ، اگه خوب باشه پایین نمیاره ، اگه هم کیفیتش خوب نباشه یکم روشن تر میکنه که میتونی ببری توی فتوشاپ با کنتراستش بازی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فکر کنم اسکن اندازه ی عکس رو کم کنه ....
منم قانع نشدم.(sm2)نقل قول:
منتظر توضیحات کامل تر هستم.(sm142)(sm2)
درود(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه. شاهین خواننده منظورم بود.
من کی گفتم که قصد ازدواج دارم ؛ والا ما با همون یه نفری که تو عمرمون دل بسته بودیم هم گفته بودیم ازدواج هم کردیم بعد پنج شیش سال به فکر بچه باش ؛ به امید من نمون (sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد برام سوهان نفرستادی که پنجشنبه خودم میخوام بیام قم (sm172)
وعده ما ساعت چند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ـم تو کمد بزرگ شده تا به این سن (sm59)
از طرف من میشد همراه نداشتم (sm172)
حالا تابستون میام بعدها با عیالم مزاحم میشیم (sm120) البته شام میخوزیم بعد میایم تعارف نداریم که (sm2)
خب علاقه ای بش ندارمنقل قول:
(sm74)
الان دوزاری افتاد تازه
تو سینه این دل من میخواد آتیش بگیره
مونده سر دوراهی چه راهی پیش بگیره ...
یکی حالا پیدا شده قدر اونو میدونه
رگ خواب یاد منو رقیب من میدونه ....(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخير ميديم قاليشوئي (sm120)
بچه ها به هيچ وجه كار نميكنن (sm172) والا كارگر دارم ولي خودم همپاي كارگرم كار ميكنم (sm54)