درست حدس زدی از نوک ممه ها معلومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossgol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر این سن و سالو لخت نمیکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
درست حدس زدی از نوک ممه ها معلومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossgol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر این سن و سالو لخت نمیکنن
سرسی درسته از بدل استفاده کردن ولی من توی فیلم 300 دیدمش دیگه نمیدونم اونجا هم بدلش بود یا نه..نقل قول:
من دیدم دختر 15 ساله هم لخت کردن تو فیلما این که دیگه 22 سالشه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Born: April 15, 1997 (age 22 years)
ولی خب مگه اینکه خودش موافقت نکرده از بدل استفاده کرده باشن..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
داستان این قطعه، به فصل پایانی مرتبط است. این قطعه براساس یک افسانهی وستروسی در مورد شاهزاده دانکن تارگرین که عاشق یک رعیت زادهی «عجیب، دوستداشتنی و راز آلود» به نام جنی از اولداستونز بود، میباشد. شاهزاده از قبل با فرد دیگری نامزد شده بود و او دو انتخاب داشت، تاج و تخت و پادشاهیاش، یا به دنبال عشق رفتن، که همین دو راهی منجر به یک کودتا شد.
حسین آخرش باحال تموم شد بالاخره جنگ داره شروع میشه..(sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره سنش بالای 18 هست ولی به قیافش زیر 18 میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فیلمی 15 دیدی؟(sm128)
والا اسمش یادم نیست خیلی وقت پیش بود..نقل قول:
دقیقا همینطوره من یه جایی خونده بودم که گفته بود سرسی خیلی خجالتی هستشنقل قول:
قسمت بعدی باید منتظر گشته شدن افراد مهم باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)22 سالشه (sm2)چرا اینقد کوچیکه پَ