شیطونه میگه یاد 510 رو زنده کنم !!!! (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
شیطونه میگه یاد 510 رو زنده کنم !!!! (sm59)
بیپ تیونز ساعت 12 میزنه آلبومو ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرایش غلیظ رو سایتا نیومده ؟
نه
فقط دو تا اهنگش خواننده داره چرا این قیمت
خریدمش !!!!
(sm2)
365.000.000تومان در عرض 3 روز!
رکورد حیرت انگیز شهر موش ها 2 در سینماهای تهران...155.000.000تومان فقط در روز جمعه93.6.7 رکورد بیشترین فروش یک فیلم در یک روز را شکست!میانگین امتیاز منتقدان پیج [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] :65%
فیلم شهر موش ها2 ساخته مرضیه برومند موفق شد در سه روز اول اکران رکورد بیشترین افتتاحیه فروش تاریخ سینمای ایران را که پیش از این متعلق به اخراجی ها2 ساخته مسعود ده نمکی بود بشکند و با یک رقم عجیب و غریب 365میلیونی آن هم تنها در عرض 3 روز و تنها در سینماهای تهران رکوردی را به جا بگذارد که حالا حالاها گمان نمی رود شکسته شود!
فیلم هم چنین در روز جمعه موفق شد 155میلیون تومان فروش کند و رکورد بیشترین فروش روزانه یک فیلم که متعلق به کلاه قرمزی و بچه ننه با 140.000.000تومان بود بشکند!
داره آپ میشه ..
(sm50)ازین خبرا نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به جناب کیون ممریان
پول نديد پاي آرايش غليظ
اينطور كه شنيدم اصن چنگي به دل نميزنه
بذاريد بقيه سايتا بزنن
ریدم زدن که هزارر تومن پولم باد رفت ..
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر باز میشه براتون جلد این هفته رو برام اپ کنین
باس غرضی روش باشه
باز نشد واسه من
حافظ ناظري بيانيه داد واسه هوشنگ كامكار (sm2)
بابا از بیپ کپی میزنین مینویسین پخش اختصاصی که چی بشه !!!! (sm74)
(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
حال بماند که همکاری دارندگان ۳۸جایزه گرمی در این اثر، در نوع خود یک رکورد بهحساب میآید... بهیاد میآورید هنگامی که برای نخستین نشست مطبوعاتی اینجانب قدم رنجه فرمودید، در عرایضتان در حضور خبرنگاران چه گفتید؟ گفتید که اگر شما با این دانش و سواد موسیقیایی امروزتان به نیویورک بروید جز شستن ظرف در رستورانها راهی دیگری برای امرار معاش نخواهید داشت! که البته از نظر اینجانب، در آن روز جنابعالی شکسته نفسی فرمودید... استاد بزرگ پس روشن است که این موزیسینهای طرازاول باید امتیازها و تواناییهای ویژهای داشته باشند که در آن کشور به جای شستن ظرف، بارها و بارها معتبرترین جوایز موسیقی جهان را کسب کردهاند، بنابراین با دانستن چنین واقعیتی، آخر چه ضرورتی داشت به گفتن این سخنان؟!
(sm30)
اين كامكارها قاطي دارن همشون (sm2)
کسش لینک منو پاک میکنه !!!!
اما نهایتا ناراحتی شما را میشود به آسانی درک کرد، چهبسا شما در زندگی بهعنوان یک موسیقیدان کلاسیک آرزوهای بزرگ بردلماندهای داشتهاید، مانند همکاری با معتبرترین کمپانی موسیقی کلاسیک جهان، اجرای کنسرت در شناختهشدهترین سالنهای موسیقی جهان، قرارگرفتن آثارتان در صدر آثار موسیقی کلاسیک جهان، همکاری با بزرگان موسیقی جهان، جوایز بینالمللی و دعوت به مصاحبه در مهمترین رسانههای جهان... که این حقیر به نمایندگی از ایران و ایرانی که خود را مرهون ایشان میدانم در اوان جوانی کموبیش به آنها رسیدهام... .
(sm2)
شجریان داره سنتی میخونه رو اهنگ راک (sm77)
آره باووو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ گل محمد محسن نامجو يكي از بهترين تلفيقاي موسيقي ايراني با گيتار الكتريك
خيلي سخته بخواي ربع پرده هاي موسيقي ايراني رو جا بدي توو موسيقي غربي
خيلي خوب بود اون آهنگ (sm120)
حامتین من اینو ساختم تو چی کا کردی !!!! (sm118)
kv, (sm74)نقل قول:
پدر گرافیک ایران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت چرا گرافیک نه !!!! (sm120)
خدا جون ممنون از اینکه دو تا دست دادی به ما
تا اونارو رو به هر مترسکی دراز کنیم
(sm1)
با حفظ سمت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول میتونی بری بازی شبگردو بگیری اپلود کنی ؟
لاااای برگاااای کتابا دنبال خودت نگرد (sm118)
ما همینیم ، جنگل بدون ریشه (sm50)
امييييييييييييييييييييييي ير
من امیر نیستم ولی امین ناموس هستم ، بفرما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با امير كار دارم (sm27)
(sm70)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]