(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
امیر دیگه نمیاد اینجا
دیدی که دخترِ لُر از اینجا رفت
حتا امیــــر دلخور از اینجا رفت
دل نیز با دلِ پُر از اینجا رفت
من دل شکسته ام که نمی مانم...
(sm50)
(sm50)
اقا زاده هم نشدیم چاوسی ما رو بگیره تهیه کنندع(sm138)
The Girl in the Spider's Web
در حد نسخه یک فینچر نبود
یه ایرادی که به چشم اومد بازیگری اوردن که نمیخواس لخت بشه هیچ صحنه سیوکسی یا عریانی نداشت نما بسته
جنیفر لارنس شوهر کرد که ای بابا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریال چطوره
?
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای زبان المانی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اندرین گوشه خاموش فراموش شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کز دم سردش هر شمعی خاموش شده
یاد رنگینی در خاطر من
گریه میانگیزد
ارغوانم آنجاست
ارغوانم تنهاست
ارغوانم دارد میگرید ... (sm172)
برج لندن در مه ...(sm50)
لاهوز (sm3)(sm102)
وای این شب چقدر تاریک است (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر میلک یه فیلم لیز معرفی کنین دیگه
سریال L World (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی رسید اما پک چین / رام گلوبال (sm74) میگه رام گلوبال روش نصب شده فقط چندتا اپه چینی داره که نمیشه پاک کرد
نمیدونم چیکار کنم (sm178)
زنگ زدم میگه نمیخوای بفرست یا هزینه بدیم یا بعد تعطیلات از همکارا بگیریم بفرستیم جاش
مگه تو پک گلوبال سفارش دادی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم فیونا نگاه میکنم تازه فصل اولش تموم کردم سریال جالبیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره منتها این پک چینه رامه گلوبالنقل قول:
هچی تموم شد بنداز دور .. :l
ویندوزش ویندوزش عوض شه ژوابه ..
(sm54)?
هیچی تموم شد به نظرم برو چینی یاد بگیر ..
نه رام گلوبال نصب کردن روش منو فارسی هم داره حتی ...
ای بابا ... ای بابا ... ای بابا
الان وضعیتم این شکلیه (sm120)
انقد گفتم به حرفای الی گوش نکن ..
نمیدونم والا هر جور مایلی پک گلوبال بود بیتر بود
شرمنده دخالت میکنم ولی به نظر من پس بدین، یا پک چین رام چین بگیرید یا پک گلوبال رام گلوبال. اینجوری که پک چین رو رام گلوبال زدن ممکنه بعداً توی آپدیت گیری به مشکل بر بخورید. چون احتمال زیاد بوتلودر گوشی آنلاک شده که رام گلوبال به جای رام چین زده شه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم تصمیم با خودته(sm176)
اینم توضیحات دقیقش از icmobile. همون طور که گفتم آنلاک میشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
دم شما گرم (sm10) همین کارو میکنم پس ... ارزش نداره به گرفتاری بعدش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت بفرستید بار جدید تا اخر هفته میرسه تعویض میکنیم برات (sm132)
خیلیم خوب (sm6)نقل قول:
راستی بت زنگ زدن رفتی پست ؟ چن شد ؟
(sm59)فردا میریم رده چهارم
هفته بعدش لیورم میزنیم تو خونه بعدشم چلسی و تاتی با هم بازی دارن دو سر برد واس ماس (sm120)
نه دیگه همون قیمت خود گوشی رو دادم فعلا ... دارم پس میفرستم رجستری هم نمیکنم دیگهنقل قول:
گفت رجیستریش 150 میشه حدودا
(sm2)
رفت که رف...