چه خاطراتی از خودم ول کردم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه خاطراتی از خودم ول کردم (sm120)
اما عجب جائیه (sm120) ساعت 8 شب همه تعطیل فقط دیسکو و مرکز خریدشون باز (sm120) دختر ِ فقط کافی بود چشمک بزنی بهش(sm120) خوشگل (sm120)
حیف که متاهل شده بودم (sm2)
همسر جان اگه این پُست رو میبینی باید بگم شوخی بود (sm10)(sm120)
اره شوخی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو مگه خدافظی نکردی (sm2)
حالا من تولدم با ال پاچینو توی یه روزِ چی شد مثلا؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر مراسم و همین سفر بود دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطور که واسه عروسیت پیچوندی دعوت نکردی پسفردا واسه کارم میپیچونی (sm172)نقل قول:
ال پاچینو خر ِ کیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط با بسکتبالیست جماعت کار دارم (sm120)
بگو اذان ما به وخت بی کسی ادماست (sm50)(sm172)
جان خودم اوضاع خیلی خرابه ، همین تحریم های لعنتی کمر ِ همه رو شکونده ، این رئیس ما هم بدبخت نمیدونه چه کار کنه (sm172) میترسم منم بیکار بشم (sm172) اما تا اون موقع خدا بزرگه ، شاید فرجی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول: