هوارادارا برزیل (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
هوارادارا برزیل (sm74)
ولی اگه 2-1 برزیل میباخت برزیلیا بیشتر ناراحت میشدن (sm120)
انصافا تیم ملی برزیل کجا ما کجا (sm120)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثاقی (sm3)
حزب باد ترین موجود دنیا (sm3)
من زدم 3-1 المان ولی اگه برزیل میبرد ناراحت نمیشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارادونا و مردم آرژانتین (sm120)نقل قول:
من از جفتشون متنفرم ولی خیلی ناراحت شدم.هر حمله آلمان میکرد تن و بدن من میلرزید که بعدی هم زدن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
28 نفر درست گفتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا رو باید بیارن نشون بدن به مردم به عنوان درس عبرت (sm2)
دیشب یه تیکه دقیقه 90 هوادارا نشون دادن داشتن میخندیدن (sm120)اونا پوست کلفت ترین هوادارای تاریخن (sm120)نقل قول: