هر دم این بانگ برآرم از دل
وای این شب چقدر تاریک است(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر دم این بانگ برآرم از دل
وای این شب چقدر تاریک است(sm50)
بییپ تیونز تک آهنگ از مسلم رسولی گذاشته (sm77)
غمی افزود مرا بر غم ها
غمی افزود مرا بر غم ها
غمی افزود مرا بر غم ها
غمی.....(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برسان باده که غم روی نمود ای ساقی
این شبیخون بلا باز چه بود ای ساقی ..
پر بغضم نمی خوام دوباره گریه کنم (sm50)
سیگار پشت سیگار (sm50)
ما بووگوم یک رازی ندارم هم بازی
امیر کنسرت حشرات رو بزن (sm2)
عینکو ببین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بايرن ، لواندوسكي (sm77)
٥ تا گل زد تو ٩ دقيقه (sm77)
(sm77)
فوتبال نبود تجاوز بود
تموم شه دان کنیم ببینیم چه خبر بوده(sm2)
5 تا گل 15 دقیقه فکر کنم
عکس العمل گواردیولا از گلا هم باحالتر بود (sm70)
ممر الان اون وسط داره میلرزونه (sm2)
آشناهای ما هرکی انجام داده راضی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال کیمیا رو علیرضا قربانی میخونه ..
Selena Gomez - Same Old Love - Music Video - 2015 (sm132)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم دکتر گفت با آمپول مشکلی نداری گفتم نه دیوث برداشت پنی سیلین یک و دویست نوشت (sm2) (sm74)
(sm74) پس گلوت بدجور چرک کرده که مجبور شده اینو بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوشبختانه زود رفتم اولش بود با چارتا قرص و کپسول حل شد الان دوره نقاهت دماغم مونده فقط (sm2)
امکانش هست آلبوم محسن قبل محرم بیاد ؟! :/
شوماخر ۴۵ کیلو شده است!(sm81)
(sm13) وای حالا چی بپوشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) اَ خــی مونیکا دوس دالینقل قول:
جون
(sm2)
معاون شرکت مخابرات ایران گفت: مخابرات آمادگی دارد در صورت تایید رگولاتوری، با دریافت ۱۰ هزار تومان در هر دو ماه از مردم کل ارتباطات تلفنی را رایگان کند. (sm120)
ا حضور و معرفی «محمدرضا تنها» [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm74) هر کی این اجراشو ببینه اشک نریزه کافره
Nicole Scherzinger- Don't Cry For Me Argentina 2013
(sm88)
(sm81)چی قشنگ میگه آرژانتینا
زنیکه ایدزی
(sm2)ریدمانی دیگر در خودرو سازی کشور
چرا هيچ خبري از آلبوم نميدن (sm172)
تا هفته بعد چيزي اعلام نكنن ميره واسه بعد محرم (sm25)
كاشكي جان اسنو زنده نشه (sm54)
باحالتر ميشه
باعنقل قول:
اين همه حساب كتاب كرده بود الي (sm2)
(sm132)