نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
این کارها فایده نداره
در و داف تر و تمیز ارائه بدین میام
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
این کارها فایده نداره
در و داف تر و تمیز ارائه بدین میام
چه شغل شرافتمندانه ای داره(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرت ادم شو(sm2)
پکیج کامل 40 تا 45 تومن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه داشتم هر روز در آن سایت معروف پلاس نبودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایندگی هم دارن ؟؟؟(sm59)نقل قول:
هیچ گونه شعبه ی دومی ندارد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
امروز سر ظهر رفتم قهوه خونه بدون خبر رفتم ! ماه رمضون واسه من و رفیقم باز می کنه چون آشناس ! دیدم طفلک روسپی آورده بود بکنه بد موقع سر رسیده بودم (sm30)
نقل قول:
- (sm2)
که گفته بر رخ خوبان نظر خطا باشد؟
خطا بود که نبینند روی زیبا را