من بیخیالش شدم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا نشدی؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من بیخیالش شدم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا نشدی؟؟؟
مرسی. شوخی بود راضی به زحمت نیستیم!(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی خوش.(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صابر خواستم نه تو.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم گرافات نخواستم فقط یه عکس از صابر خواستم در حالی که داره به 67 روش آنگولایی هاجسون گرافات به اون بچه میده، بهم بده.(sm2)
اصنم نمیشه.(sm142)نقل قول:
بیا یه دهه دیگه بزار روش ما رو بفرس 90.(sm2)
دوستم فروشگاه زده خواستی بگو سفارش کنم خوب حساب میکنه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجی دارم شوخی میکنم به جونِ اتریس(sm81)
دلت برام سوخت؟ (sm74) ما کتک خوردیم اینطوری بار اومدیم... کتک خیلی موثرِ... کتـــــــــــکنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگی نه از مهندس احسان بپرس (sm59)
خوش بگذره... آذوقه ببر همراهت (sm2)نقل قول:
خب ندادی دیگه بیخیالش شو حالا(sm59)نقل قول:
شب همگی خوش (sm27)
بیا وایبر بدم کوتاش کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]