چندش تر ایشششششششش (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چندش تر ایشششششششش (sm2)(sm2)
خیلی خوبه ادامه بدید (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافقم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فحش!!!! من؟!!(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبتم صادقانه بهت گفتم
حال ملت رو بهم میزنی با این رفتارت
یکم بزرگ شو و حتما پیش مشاور برو.
ازم نقل نگیر چندشم میشه نقل بگیری جیغ میکشم من شووهر دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_gh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
مور مورم شد (sm2)
(sm120)
راضی ام قهوه ای جان،تو فقط خوشحال باش واسه من کافیه (sm70)نقل قول:
به جای دارای حس معروفیت و مشهوریت باید بزنی در آرزوی معروفیت و مشهوریت (sm59)
خب دلیلشو بگو همه بدونن خوشحال شن،،منم کمکت میکنم که بیشتر بهت زور نیاد و نخواد نقل بگیری،،اطلاعات سریتو در مورد من لو بده جون هرکی دوس داری،خیلی مشتاقم (sm2)