زلزلهههههههههههههههه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آها ببخشید همسایه بالایی ماس شروع کرد
کسکش دلم ریخت
نمایش نسخه قابل چاپ
زلزلهههههههههههههههه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آها ببخشید همسایه بالایی ماس شروع کرد
کسکش دلم ریخت
والا... من که روز به روز بیشتر دارم از جمعیت زیاد متنفر میشم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمان هم به شخصه مثل خیلی چیز های دیگه ( فیلم و سریال و آهنگ و ... ) سلیقه است ! مثلا خودم قبلا هرچی رمان تینیچری تر بود بیشتر دوست داشتم ولی الان دنبال رمان های اجتماعی با زبان سخت هستم یعنی یجورایی فاخر باشتن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شك نكن كه اين كتابهاي ارزشمند ارزش يك بار خوندن رو داره من خودم هر كدوم رو دوبار خوندم ولي چون خيلي علاقه به تخيل اين چنيني ندارم جذب نشدم ولي حتما هر دو رو بخون
كتاب خوندن يه حُسني كه داره اينه كه ناخودآگاه به گنجينه لغاتت افزوده ميشه و به مرور زمان تو جمله بنديات از اون كلمات استفاده ميكني
و پوزخند زد به زندگی و عاشقانه مرد (sm50)
خانم منشی دست خورده هست بدرد من نمیخوره(sm70)نقل قول:
با توجه به نظری که دیشب درباره فیلم آتی دادی فکر میکنم برای این دنبال همچین رمان هایی هستی که 4جا بشینی بگی من فلان کتاب خوندم این کتابای کودکانه چیه شما میخونید حیف وقتتون نیستنقل قول:
باور نمی کنی شاید ولی توی یک ماه آخر فقط 3 بار بیرون رفتم اونم واسه خرید ضروری دیگه دل و دماغ خیابون گردی مثل سابق ندارم ! واسه همین خرید اینترنتی رو ترجیح میدم ! حتی کتاب های کمک آموزشی که توی شهرمون هست رو هم اینترنتی میخرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا اصلی ترین هدفم همینه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوبی میکنی خیابونها هیچ چیز جذابی ندارن... من از اینهمه ازدحام جمعیت بیزارمنقل قول: