آره خمیر دندون خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
آره خمیر دندون خوبه
قدیم چقد از این کارا میکردیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریکا،خمیر و...
سلام
شده اونقد دلت پر باشه که پناه ببری از دست مجازی به یه صفحه مجازی دیگه تا فقط حرف دلتو یه جا به غیر از ذهن خودت بزنی ؟
هیچکسم که نیست :)
شبِ این تُنگِ بلور نقره ی ماه و کم داره
چِشمای آبیِِ تو همیشه رنگ غم داره
پشت اون کوهِ بلند دریای آزاد ماهی جون
چشم به راه تن همه ماهی های آزاد ماهی جون
یکی از فانتزی هام اینه که با بلند گو هایِ مانیتورینگِ تختِ صدا مارکِ KRK Rokit موزیک گوش بدم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته طبیعاً باید یه کارتِ صدایِ اکسترنال در این حدود هم داشته باشم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال یه آهنگ از یه خواننده نسبتا گمنام هستم ولی پیداش نمی کنم
متنش اینجوری بود
دوتا کوچه بالاتر از خونمون یکی بانی سفره ی نذریه
(sm178)
یه زمانی از موزیک باران دانلود می کردیم اینجور تگی رو ویدیوهاش میذاشت (sm50)
چه زود گذشت (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ب همينم راضى ام!!!