همون هم گیرت نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون هم گیرت نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از حالا به فکر اون 6تای دیگه باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6ماه دیگه که کرک و پرت ریخت میبینیمتنقل قول:
اون بدرد خودت میخوره (sm70)اون که زیاده دختر و پسر خوشگل واسه من (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به خدا اصلا هدفم این نیست ! اصلا اهل پز دادن و شرکت تو این جمع ها نیستم اگه هر فیلم نگاه نمی کنم یا دنبال این چنین کتاب هایی هستم به خاطر اینه که میخوام چیز های خوب و به درد بخور یاد بگیرم و صرفا هدفم سرگرمی نباشه ! علت این که جذب آهنگ های چاوشی هم شدم به خاطر همین بود چون با بقیه فرق داشت ! البته افرادی مثل من از جامعه طرد میشن و بیشتر از بقیه تنها هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه جورایی از جمعیت وحشت دارم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اون موقع من مجرد شدم اون 7تا فقط واسه 1 ماه میگیرم بدش طلاق بدنبال کیسهای دیگه سنت پیغمبر نباید رو زمین بمونه(sm70)نقل قول:
یه مورد که در مورد جمله اولت به ذهنم میرسه اینکه: اگه سلیقه است پس غلط میکنی به سلیقه آتی گیر میدی! (sm2) فاخر از نگاه افراد مختلف، معانی مختلف داره! مثلا تو همین که زبون کتاب سخت باشه میگی فاخر!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثقل و سخت بودن نشونه فاخر بودنه مگه؟! (sm120)
همین شازده کوچولو پس خیلی لوسه اگه اینجور حساب کنیم! (sm25)
نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه (sm25)
خدای را ببر از یاد
نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه (sm25)
((وفاسیز یار الینن))
نه لر چکدیم زمانه ده من یازیق
امان تانریم وفاسیز یار الینن
حاق سیزلیقی پای وئردیلر کونلومه
دوست بیلدیقیم امان اغیار الینن
ناله م بو گون سامالارا اوجالدی
هارای چکدیم نازلی نگار الینن
صبحه قدر هئچ دورمادی گؤز یاشیم
گؤز یاشلاریم ندن آخار الینن
آواره یم نه ائلییم آی الله
نقدر چکیم من جفالار الینن
وفاسیزین دالیسی جا ن آغلادیم
اولدی ایشیم چوخ آه و زار الینن
آره خداییش سلیقه افراد محترمه و نباید گیر داد ! اینو قبول دارم به شدت دیشبم یه جورایی حس شوخ طبعی بود و جدی نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
! ولی مثلا فرض کن تو طرفدار چاوشی هستی و رفیقت طرفدار تتلو اگه اون بیاد بگه چاوشی خوبه ولی من از صداش خوشم نمیاد این میشه سلیقه و نمیشه بهش ایراد گرفت ! ولی اگه بیاد بگه چاوشی صداش بده و آهنگ هاش بده و تتلو شاهکار میخونه اونو باید ببریش باغ(sm2)