(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
با اینکه غم انگیزه ولی خب هیجان انگیز هم هستش..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امید روزی که سانسا بشینه رو تخت اهنین (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا من نمیتونم عکس آپلود کنم صادق یه دختر جوونه هست میخوام عکس اونو بزارم ببینی چطوره
نمیدونم والا من معمولا اینجا اپ میکنم:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
uupload.ir
imgurl.ir
سلام
خوبید ؟ ۱سوال داشتم
آقا این پسره بود که کلاغ سه چشمه میره به گذشته میگم چرا وایت واکر دنبال اونه ؟؟؟؟ گفت میخواد حافظمو پاک کنه ؟ یعنی چی ؟؟؟ خب وایت واکر اگه جهانو بگیره دیگه همه مردن دیگه حافظه این میخوان برا چی ؟ من نفهمیدم منظورشو میشه بگیر وایت واکر دقیقا با این پسره فلجه چیکار داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossgol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها اینجا رو بخونید:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو جلسه ای که برای استراتژی جنگ با مردگان تشکیل شد همون جا سم توضیح میده چرا.دوباره خواستی نگاه کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]