(sm80)اشترم کاورای سامانو از کجا اوردی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm80)اشترم کاورای سامانو از کجا اوردی
(sm50)
من بازی ساختم ، یه بازی ساده با چیزایی که بعد از جلسه 4 یاد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا چقد شلوغ بشه
صدای خام انریکه(sm137)
این البومو خریده بودم(sm120) اریان 1-2-3 رو خریدم(sm120) بهترین اهنگشونم تو هر 3 تا البوم گل افتابگردون بود(sm120) اهنگ پرواز قشنگ بود(sm120)گفتی میخوام رو ابرا(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همتین کاور چی شد
کاگاوا برگشت دورتموند(sm120)
امروزم دیماریا رو بازی میده(sm120)
شنبه 08/06/1393 ساعت : 16:15
هفته 3 ليگ برتر انگيس : برنلي - منچستريونايتد
زنده از شبکه ورزش(sm120)
کلاه قرمزي: آقاي مرجي،چي شد شما کچل شدي؟
مجري: از بس که فکر کردم
کلاه قرمزي: اگه به فکر کردن بود که پسرعمه زا جان بايد عين نارگيل ميشد!
مجري: پسرعمه هم وقتي بزرگ شد اگه زياد فکر کنه کچل ميشه
کلاه قرمزي: يني منم بخوام واس درس خوندن فکر کنم کچل ميشم؟
مجري: آره ولي اينو بهونه نکن واس درس نخوندن،بزرگ که شدي ميري مو ميکاري
کلاه قرمزي: شما که 20ميليون بايد خرج مدرسه و دانشگام کني 20ميليون هم خرج کاشت مو ميشه 40ميليون،خب 30ميليون بده ترک تحصيل ميکنم ميرم مدرک بخرم ديگه!!
مجري: فکر ميکني با مدرک تقلبي بهت کار ميدن!؟
کلاه قرمزي: مگه با مدرک اصل ميدن!؟(sm50)
سرم شلوغه هیچی به ذهنم نمیرسه . اگه عکسی نمونه ای چیزی داری بده کارم راحت شه سریع بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی زندونی که شب اول حبسشه
سلامتیسربازیکه شب اول خدمتشه
یا اعدامیکه امشب شب آخرشه
یامادریکه جلودراطاق بچشه
که شب اول مرگشه
یااونیکهعشقش بایکی دیگه رفته
ولی هنوزمنتظر برگشتنشه(sm50)
سلام من جنتي هستم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دوستان خوبم، آدم، حوا، عزراعيل، را به چالش سطل آبه يخ دعوت ميكنم!! (sm2)
این مسعود امامی هم قرار بود البومش بیاد رید
ARIAN IV: The Farewell Album (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها حمله کنید ..
- (sm50)
پروژه جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا جق زدن ارزش اینو داشت که خدا دست رد بزنه به سینت؟ (sm89) بدبخت (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm118)
میخند ؟!نقل قول:
امیرو فقط صبر کن بذار کارا بیاد بیرون خودت حال میکنی (sm128)
(sm50)
امیرو چطور بود ریتمش !؟
یعنی اینقد ؟!نقل قول:
(sm102)نقل قول:
فیلمشو داری؟نقل قول:
- (sm50) هی وای من ....
جمله رو داشتی؟ به خدایی که دین اسلام رو آورده میگه نابودش کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
rock N sonnati
دومین ضربه ی پیاپی بر پیکر موسیقی بی جان کشور(sm120)
هنوز خیلی کار دارهنقل قول:
واسه من تایم شبانه ریده میشه ، کلا قطع میکنننقل قول:
خب سوال اینجاست :نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا واقعا خدا دین اسلام رو آورده ؟
کشت و کشتار و بردگی و صیغه و بکن بکن و حوری و تبعیض و خشم و خشونت میتونه دستور خدا باشه ؟
(sm111)--- جالبه --- همراه با نظرات خوانندگان! --- 180 نظر منتشر شده --- 400 نظر در حال بررسی!! ---
تعریفت از کشتار چیه؟ اصلا میدونی مرگ به چی میگن؟ بعضی ها کشته بشن خیلی بهتره تا زنده بمونن پس انقدر کشتن و خشونت رو بزرگ نکن. اونموقع اگرم جنگی میشد از طرف پیامبر جنگ با امثال داعش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چطور میتونی با تروریست بحث کنی؟ میتونی بشینی روی یک میز واسه مذاکره؟! نه پس جنگ و کشتن بد نیست فقط کاربردش برای موقعیت هایی که پیش میاد فرق داره
کشته شدن بچه تو غزه وقیحانست اما برای کشته شدن امثال داعش و طالبان کسی ناراحت نمیشه
(sm27)
باو پیامبرشون خودشون داعش بودن ، همین مسلمونا بودن حمله میکردن به کشورهای مجاور تا همه رو مسلمون کنن ، آیا ایرونیا داعش بودن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهین به ادیان دیگه رو چی میگی ؟ تو قران بارها به یهودی ها توهین شده ، مگر یهود هم دین همون خدا نبود ؟
وقتی خدایی به دین قبلی خودش توهین میکنه دو جور میشه استنباط کرد :
یا اینکه اون خدا انقد ضعیفه که دین قبلی خودش رو یه دین مسخره میدونه
یا اینکه خدای موسی با خدای محمد فرق داشته
نقل قول:
کافر کسیه مثل طالبان ، داعش ، بوکوحرام ، جیش العدلنقل قول:
همونطوری که روحانیا و خیلیای دیگه از دین واسه خودشون تعریف درمیارن تو هم داری تعریف درمیاری.
دهن لق نیستی ؟
تو سوالات کنکور کارشناسی یه جمله از پیامبر اومده بود ، نوشته بود :
هر کس من و خاندان من را از خانواده اش بیشتر دوست نداشته باشد ، مسلمان نیست
(sm2)
اتفاقا تو الان داری از خودت تعریف در میارینقل قول:
کافری که تو قران گفته منظور من و امیر و چند ملیارد دیگه هستیم که اسلام رو قبول نداریم ، من بدبخت چه گناهی کردم تو این دنیا که باید سرم بریده بشه ؟ (sm2)
تاریخ چیزیه که خیلی ها میگن و یه متن دستخوردست. اثباتش فعلا غیرممکنه مگه اینکه یه ماشین زمان بسازیم بریم ببینیم چه خبر بوده.نقل قول:
آدم باید عاقل باشه. هر حرفی و نکنه تو کلش چه دلچسبی به دین و چه دشمنی به دین
به هیچ وجه به یهود توهین نشده ، گفته قوم یهود (افراد ، انسان ، آدم) بارها سرکشی کردند ، هربار بهونه ای می آوردن و فساد میکردن . اونهارو بخشیدیم اما باز هم برگشتن به فساد
الان این جنایتی که انجام دادن رو نمیبینی؟ هرچی جمهوری اسلامی دفاع میکنه بده؟ بابا اینو که دیگه کل دنیا دادشون دراومده
یهودی های اسرائیل 2000 فلسطینی کشتن ، تو داری به خاطر نتانیاهو کل یهودیارو میبری زیر سوالنقل قول:
اونوقت مسلمانان دارن تو کل دنیا قتل عام میکنن ، داعش و بشار اسد و جیش العدل و جیش النصر و بوکوحرام و القاعده و طالبان و النصره و ... ، اونوقت اینارو مسلمون نمیدونی و فقط این نصف جمعیت ایران که به خاطر خوی ایرانی بودنشون از قتل و آدم کشی میترسن رو چهره ی واقعی اسلام میدونی ؟