وای مونا اومد (sm2)
کم تتل و ... رو مخن
عکسای این و شوهرشم باز اضاف شدن (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
وای مونا اومد (sm2)
کم تتل و ... رو مخن
عکسای این و شوهرشم باز اضاف شدن (sm70)
اين ديوثم به خاطر يه "باع" گفتن منو بن كرد (sm3)
(sm2)خراطها چی بود قضیه ش ؟؟؟
کیا بنت نکردن حالا ؟؟ (sm2)
(sm29)های گیز
جواب سلام که ندادین(sm89)
خواستم بگم تو اخبار استحدامی بانک سپه رو گفته
بریزین ببینین به دردتون میخوره؟(sm29)
هی من (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عــیـــن یـــــهپــــــاروی بـــــــــی قــــــــایــــــــق نوکرتیم(sm19)
عین بی امنیه ساحل ، خرابتیم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسیــــــــــــــــــــــ ــــــــــر این موجای سهمگینــــــتیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلش نخواست و نمیخواد یه روز به حرفام برسه (sm50)
(sm50)
اقایی (sm10) بسته دیگه لاشی (sm2)، ادامه داره باز شعره ، میخواستم شعرو به عنوان پیش کشی ببرم برا محسن در وکنم بلکه از خر شیطون بیاد پایین (sm2)نقل قول:
(sm2)جنبه نداری کهنقل قول:
(sm70)پیش کش ؟ تا بگی اِ شروع میکنه من بچه ی جنگم ، من فلانم چی فکر کردی پیش خودت
آقا سینا که میگن شمایی ؟(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عین درازای انتشار پارو درازا داره این مشاعره (sm2)نقل قول:
نه دیگه کِی اینجوری گفته ، تعادل داره اقامون فقط بعضی وختا لاشی بازیش گل میکنه میزنه همه رو ا دم بلاک میکنه (sm41)
خودمم دقیق نمیدونم ولی باشم یا نباشم مخلصم مهدی جان (sm46)نقل قول:
همین الان قله ی خوشبختی رو ضبط کردم (sm2)
سینجول بیا لینکو بگیر اون سری گفتم بردار یه لینک دیگه بت میدم دوباره حرف در نیاری با اون چشات(sm2)
(sm70)ولله اصلا هم تعادل ندارهنقل قول:
یه سری من پی ام دادم بست به توپ و تانک و بالک و شیفت دیلیت و هر چی دم دستش بود تو سر ما خالی کرد(sm59)
چی فکر کردی پیش خودت ؟ من بچه ی جنگن زخم خوردم نمود ما رو(sm25)(sm2)
در کنج دلم جا داری من عاشق تو واویلا (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پی ام دادی باو (sm2)من این همه پست دادم یه لایک لاقل نکرد یه پست در باره مسترینگ چشمه دادم زد بلاک کرد (sm59)نقل قول:
اخه کی این حرفا رو تکرار کرد ؟ (sm77) نه بقیه موارداش خوبه (sm59)
(sm70)محسنو باید فقط تعریف و تمجیدش کنی تا لایک کنهنقل قول:
یه جمله بگو محسن تو چه جنگی زخم خوری زیاد ببین شونصد بار لایک میکنه(sm2)
همین چند وقت پیش یه شکلک ناراحت دادم گفت چرا ناراحتی یخورده صحبت کردیم کار به جاهای باریک کشید حمله رو آغاز کرد(sm2)
جمله اولت رو کاملا باهات موافقم (sm2)نقل قول:
خوب تو که انقد بش نزدیک شدی یخاتون اب شده جاهای باریک رو سه شنبه ها قدم زدید یه استینی واسه ما بزن بالا (sm2)
خواستگاری از خواهرش ؟زنش؟(sm59)نقل قول:
مشکلت چیه مگه ؟ (sm55)
(sm2)دیوثنقل قول:
نه دردم بلاکیه (sm59)
البته فامیل شدن باهاش آرزوی هر ادمیه (sm2)
والله از درومدن از بلاک چیزی نصیبیت نمیشه جز چهارتا شعر که اکبرمون خیلی فاخرتر از اونا رو میزاره(sm59)نقل قول:
و یا چهارتا عکس از بچه ش که داره میخنذه گریه میکنه یا میپره هوا (sm59)
برو همون فامیل شو یه چیزی بهت برسه لاقل(sm51)(sm2)
نه اخه همین که از خواننده محبوبت شانس نیاری بلاکت کنه زور داره (sm2)نقل قول:
اره هماهنگ کن با خانواده زحمت بدیم بشون (sm2)
هماهنگ شد(sm59)با کویتی پور میریم خاطرات جنگ هم زنده شه(sm2)(sm17)(sm120)نقل قول:
(sm70)(sm2)نقل قول:
قافیه واسه محتاج تر چی میشه (sm29)
اینو کجای دلم بزارم (sm2)
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای پژمان دلاور نیا به نام " حریص تو "تقدیم به محسن چاوشی عزیزخواننده : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگساز و تنظیم کننده : Shahin Jarrahi
تا چی باشه مصرع (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیمی که نمیشه گفت ، موضوعش چیه ؟ بیتای قبلیش چیه ؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm119)
خدایا خودت به خیر بگذرون (sm59)
(sm50)
\vd ohk,l phqv fha ... (sm50)
استخدام بانک سپه سراسری
بچه ها ببینین به دردشما نمیخوره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میتونم شرکت کنم . تو شرکت نمیکنی ؟نقل قول:
2 هفته پیش آزمون بانک ملت بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز به طور قطعی رشته ها و شرایط از طرف بانک اعلام نشده(sm55)
حسابداری بودی؟ احتمال 99 درصدمیگیره
منو که آره 100 %نقل قول: