موزن گندشو در آورده مردک حال میکنه توئ اینستا یه شی میگه کلی آدم میخوارونن براش ذوق میکنه .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
موزن گندشو در آورده مردک حال میکنه توئ اینستا یه شی میگه کلی آدم میخوارونن براش ذوق میکنه .. :l
پس از سالها، کوکاکولا نوشابه طمعدار پرتغالی وانیلی را رونمایی کرد (sm74)
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام حبس از کجا من از کجا (sm50)
(sm50)
(sm50)
او میکشد قلاب را ... (sm172)
چی شد داستان چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پک چینه که رام گلوبال نصب کردن روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پک گلوبال رام گلوبال سفارش داده بودم
یارو مغازه داره به من گفت بست چاینا پک چین رام میزنن روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا فهمیدی رام چینه ؟
من از چاینا اوردرز گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پک چین بود که از جعبه گوشی و نوشته ها مشخص میشه
تف تو شرفشون همه دزد شدن تو مملکتنقل قول:
حالا شاید واقعا اشتباه کرده باشن ... فعلا قرار شده تعویض کنن با بار هغته ایندشون ...
نه بابا کار همیشه شونهنقل قول:
4 ... (sm59)
وار (sm2)
افتضاحه اگه همینطوری میخواد باشه بهتره حذفش کنننقل قول:
چندبازیه پشت سر هم همین Var سر میلان و بریده
Var شیه مگه برنامه نویسیه .. :l
فقط تپه ی فوتبال موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.. Intro To JavaScript Unit Testing
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تست تو جاوا اسکریپت تو ایران من خیلی کم دیدم نه آموزش نه استخدامی ..
تیزر سیاوش پلی ..
اسم آهنگ عاشق تیزر انگار فیلم ترسناکه .. :l
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مالکوم و کوتینیو از ته دل میزنن (sm2)
امیر چرا نیست چند وقته ؟ (sm132)
(sm231)فیونا اومد 10
(sm132)شور فرگی
(sm120)ساری sorry
پنجمی (sm120) پپ (sm120)
شور فرنگی اره برو تو کوچه فریاد بزن ..
شیشمی (sm54) چه انتقامی گرفت پپ (sm120)
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)
(sm2)استایل حاج اسمالینگ با اون موهاش ریده دیوث
یراحی باید امشب اهنگشو پخش کنه
خو که شی مجوز داره آهنگش همش الکی گنده گوزی میکنه ..
بعله دوباره جشنواره وصدای موزن .. :l
همون اولش گفتم شبی که ماه کامل شد میترکونه .. :l
موزنم براش خونده ..