ازون موقع تا حالا 4 گیگ دانلود کردم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ازون موقع تا حالا 4 گیگ دانلود کردم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مقوا ... (sm50)
مث اینکه ادم نمیشی باید از راه خوشونت وارد شم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث می خوای خودکشی کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز (sm81)
هنوزم مستی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه مرحله خماری و خواب رو هم رد کردم الان نرمالم (sm59)نقل قول:
(sm50)
یه هارد 500 گیگ داشتم آرشیو فیلم بود با کیفیت اچ دی و نیمه اچ دی (sm81) (sm2)نقل قول:
تو اسباب کشی از دستم افتاد زمین ضربه خورد دیگه درایو نیومد بالا تموم اطلاعاتم پرید (sm81)
ولی الان یه هارد یه ترا گرفتم بعضی ازون فیلمای قبلی رو با کیفیت 1080 گرفتم از قبلشم بهتر (sm51)
(sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]