ولی یادم نمیاد قبل از این چه اواتاری داشتم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی یادم نمیاد قبل از این چه اواتاری داشتم (sm120)
اواتارت نقاشی خودته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برج آزادی یه جوری ژست گرفته انگار میخاد به سبک کریس رونالدو ضربه آزاد بزنه
نه دیگه (sm25)فقط همین موردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن تاپیک عکس رو (sm132)
نقاشی نیست ، فتوشاپهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا چی ورداشتی.(sm10) تو همونو بزار.(sm120) تا موقعی که تو داری من یه آواتار دیگه میزارم.(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جناب سرهنگ تاپیک زدن کاری نداره ، ولی اینکه دیگه کسی نیاد و همینطوری خودت فقط پست بذاری بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من توی این باران جدید اصلا تاپیک نزدم تا حال (sm120)
من اصلا یادم نمیاد اون وقتای تورو . نبودی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودم بابا فقط سجاد ام سی اچ نبودم sajjad-n بودم دیگه فامیلیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه نقاشیهنقل قول: