به به دومین رئالی ترین رئالی تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به به دومین رئالی ترین رئالی تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بغل من بشینه گیتار بزنه اصن یه وضی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2-1 --- هلند؟ (sm29) --- عادی ---
9-2 --- هلند --- شگفتی ؟ --- (sm29)
نتیجه های این جام جهانی مثل نتیجه های ایکس باکس و پلی استیشن شده --- (sm14)
ذهن خلاقی داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه همه حواسشون جمع شده از دیشب(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچ وقت نگفتم رئالی ترین رئالی تاریخم...من گفتم رئالی ترین رئالی دنیام... از نظر من رئالی ترین رئالی تاریخ مرحوم برنابئوئه... بعدشم که خودت اعتراف کردی منم... تو هم با ارفاق جزو 10 تای اول میذاریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 4-1 زدم... مینی شگفتی؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودمُ اول گذاشتم بعد مرحوم برنابئو(sm120)نقل قول:
1-0 آلبی بدون شگفتی (sm120)