یا خداا (sm1)(sm74)(sm81)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یا خداا (sm1)(sm74)(sm81)(sm50)
کیفیت بسیار بالاتر داره آپ میشه ..
(sm2)
کیفیت بالا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
بعدی و از مولانا ریلیز کن(sm50)
(sm50)
ویدیوش دارم میدم کیفیت خیلی بالا x265 ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون پایین دان کنین بذارین رو کیفیت 700
Mohsen Chavoshi - Shahrzad Tizer HQ x265 8MB
Mohsen Chavoshi - Shahrzad Audio
نوحه خونده
زان کز همه کس بی کس و بی یارترم من
بی یارترم من (sm127)
مثل ملودی مادرِ
صفاریان ریده ..
ملودی محسن ریده چه ربطی به صفاریان داره
دارم امیرو اذیت میکنم ..
(sm209)
این چیه خونده ...
(sm77) فک کردم مسخره بازی در میاری
بهروز صفاریان آن موزیسین تمام شده (sm77)
اهورا ایمان عجب ترانه های مینوسه
ممر برو یه ترانه ازش بگیر بخون
- (sm2)
(sm2) تا حالا دیدی سینجول شوخی مسخره کنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول یه برنامه واسه برداشتن صدای خواننده از رو آهنگ معرفی کن لطفا
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم کد مینویسم حواسمو پرت نکنین ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم یه چیزی تو مایه های i loved you ریلیز کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همخواب
شعرش مورد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همخواب رقیبانی (sm2)
یره من دارم میرم ، آهنگ اومد بزن سایت بده ادامه مطلب
(sm70)اون ادرس مدیریت رو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکیه بر عهد تو و باد صبا نتوان کرد ... (sm181)
2 تا غزل وحشی رو مرج کرده ..
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست
کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست
گلگشت چمن با دل آسوده توان کرد
آزرده دلان را سر گلگشت چمن نیست
از آتش سودای تو و خار جفایت
آن کیست که با داغ نو و ، ریش کهن نیست
بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست
اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست
در حشر چو بینند بدانند که وحشیست
آنرا که تنی غرقه به خون هست و کفن نیست
پستشم زدم
(sm2) حاجی کیفیتی که من دادم خودش اوریجینالیه واس خودش ..
ایولا (sm10)(sm2)نقل قول:
ریدی همخوابو بنویس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو تصاویر فیلم بشینه بد نیست
الان میگید ملودی محسن ریده ولی این شکل ملودی همش تاثیریه که از صفاریان گرفته
اگه آوانگاردشونم همین طور باشه باید فاتحه آلبومو خوند