من ب هیچی گیر ندم حتما ب متراژ ترانه گیر خواهم داد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ب هیچی گیر ندم حتما ب متراژ ترانه گیر خواهم داد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینم نقطه ضعفم بود
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهم گفتی خر،من گفتم با حرفام شستمت بدون بی ادبی،دفعه بعدشم گفتم بازم توهین کنی میچلونمت،چون بعد از شستن،چلوندنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد قوم بودنم که چقد خوب،،پس منم با آرمین هاشمی اشنام،خیلی خوشحال شدم واقعا (sm128)
ولی متاسفانه من هیچ قوم دور و نزدیکی تو تهران ندارم،اصن قومی به نام احسان ندارم مگر اینکه اسمتم دروغ باشه،،ولی در هر صورت هرچی ام باشه نظرم نسبت بهت همون قبلیاس ولی چون همه بچه ها از بحث خسته شدن دیگه نقل نمیگیرم ازت البته درصورتیکه نگیری وگرنه بازم جوابتو میدم (sm128)
(sm30)نقل قول:
داشتن تو کوتاه بود اما همونم کم نبود(sm127)
عجب ملودی عجب شعری
ننگ بر این گروه تجربه گر
اجرای محال چند سال پیش تو دبی
چه انرژی داره آقامون (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل یاس (sm50)
سلام پارساجان خوبی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی؟