شهاب حسینی چه کلاه گیسی گذاشته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
شهاب حسینی چه کلاه گیسی گذاشته (sm2)
قرار گرفتن تو محیطنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی که نماند دگری بر سر کویت
دانی که ز اغیار وفادار ترم من
بر بی کسی من نگر و چارهٔ من کن
زان کز همه کس بی کس و بییارترم من(sm50)
(sm2)همه چی این اهنگ سکسیه
الی شعرو بزن صفحه اول(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برانگیخته شدیم (sm2)
همخواب رقیبانی و من تاب ندارم
بیتابم و از غصهٔ این خواب ندارم
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست
کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست
بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست
اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست
روزی که نماند دگری بر سر کویت
دانی که ز اغیار وفادار ترم من
بر بی کسی من نگر و چارهٔ من کن
زان کز همه کس بی کس و بییارترم من
تو محیط قرار گرفتم همه عین بلبل حرف میزدن من جرات نمیکردم یه کلمه حرف بزنم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقل دستیم گفت چطور هیچی زبان بلد نیستی گفتم راس میگی بیا بریم فوتبال بازی کنیم(sm2)
محسن از هر غزلی یه بیت انتخاب کرده ریده به غزلیات وحشی بافقی(sm120)
نه دمش گرم خوب انتخاب کرده شعرشو(sm50)
سعی میکنم همه قسمتاشو بخرم .. (sm50)
سینجول این تیزرشو 264 بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا فضولی میکنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) رضا آرین مث اینکه خوشش اومده ..
باز میشه این در صبر داشته باش .. (sm50)
ترانه علیدوستی چه جیزیه
اشکال نداره همه از همین جا شروع کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهل موسیقی هستی از همین جا شروع کن سعی کن همه اهنگارو لیریکاشو گیر بیاری بخونی و ترجمه کنی این کم کم راهت میندازه
یه سریال خودمونی (لحنش خیابونی) بگیر زیر نویس انگلیسی بندازش زیرش شروع کن به دیدن سعی کن جملرو بفهمی! این واسه مکالمه کمکت میکنه
مصاحبه های انگلیسیم بخونی خیلی کمکه خبر نه ها مصاحبه! و نقل قول مستقیم "داخل "
گرامرم که باید یاد بگیری دیگه! یا کتاب بگیری و تمرین یا بری کلاس فرقیم نداره زیاد..سخت نیست گرامر انگلیسی
الی شبکه نمایش از 9 مهر جنگجویان کوهستان پخش میکنه ساعت 1930 به یاد لینچان باید دید(sm120)
همین چند روز پیش با احسان در موردش حرف میزدیم
نقل قول:
من به خاطر ترانه میخرمش نه موزن جدی میگم ..
(sm120)آره دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرلک چه خودش از مال محسن آویزون کرده (sm2)
لامصب سرعت عمل انقد بالاس همه کار میکنم من پشت لپ تاپ .. (sm59)
دمت گرم سریال چیزی سراغ داشتی تو این مایه ها بگو(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر شروع کردم (sm25)
گرامر یکم بلدم بدبختی اینه یه استاد گیرم افتاده میگه من فقط باهاتون صحبت میکنم منم که به سبک مدرسه فقط لغت حفظ کردم دو جمله هم نمیتونم بگم
ریدم به اون کاور ..
دیوث نگو اون زیر داره پستارو میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافاً مجوز گرفتن برای این شعر جای تبریک داره (sm132)
آهنگ فوق العاده ای بود (sm50)
آفیس 2016 چه جالبه ..
پیش تو بسی از همه کس خارترم من
زان روی که از جمله گرفتارترم من
الی اینجاشو نزدی(sm98)
رضا باحال بود ..
جند تایی هست شب میگم بهت حالانقل قول:
هیچ وقت دیر نیست...کارت سخت تره فقط باید بیشتر جون بکنی (sm120)
اون سبک بریز دور... لغت به درد نمیخوره باید رو جمله کار کنی! از همین جملات خیلی ساده و ابتدایی شروع کن احوال پرسی و اب وهوا و اتفاقات روزانه و.....
بهترین تمرینه اینه که هر لغت جدیدی یاد گرفتی باهاش جمله بسازی...حالا که اول کاره اول جملات نمونه رو ببین بعد مثل اونا بساز...کتابای فرهنگ لغت یا دیکشنری های الکترونیکی مثل اکسفورد یا کمبریج و......زیاد داره جمله نمونه از اونا کمک بگیر حتما
دم محسن گرم(sm50)
(sm2)
وقتی با صحنه های فیلم گوش میدی اهنگو میبردت سمت سنتوریو و.... همون حس و حال(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم فیلم جالبی بشه با شهاب حسینی و حاج محسن(sm50)
چه خبره امروز؟
یه تنظیم تلفیقی در حد کو به کو همونی که از چاوشی انتظار داشتم
مرسی بهروز مرسی محسن (sm50)