(sm50)اونوقت چیو با چی تلفیق کرده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرِ کو به کو رو رو سر این نذار
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)اونوقت چیو با چی تلفیق کرده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرِ کو به کو رو رو سر این نذار
منظورم سازهاش بود خیلی با شعر مچ شده ملودی هم که حرفی باقی نگذاشته و البته تنظیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تتلو درباره لایو خوندن چاوشی اظهار فضل نفرموده بودند که خوشبختانه جنسمون جور شد (sm27)
ملودی نخ نما تر از این نمیشد دیگهنقل قول:
آقا من الان از بیمارستان اومدم حال خوشی ندارم وقتی میگم آهنگش خوبه بگو خوبه رو حرف منم حرف نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تبریک فراوان (sm10)
لحن محسن کوبنده است ! کلمات رو عالی میگه عالی (sm178)
بر بی کسی من نگر و چارهٔ من کن
زان کز همه کس بی کس و بییارترم من
(sm88)
آلبوم؟؟ شوخی نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کار دو مین روی یه سکانس خونده همین ... ارزش خاصیم نداره بیشتر کار احساسیه
ملودیم راست میگه دیگه چه نبوغی داره الان؟؟ مشابهشو بارها شنیدیم ... مث نوحه میمونه بیشتر
آلبوم اگه این باشه که فاتحه محسن و شعارایی که میده خوندست |:
باز دوستان موزیسین و اهل فن آمدند ببخشید رک حرف میزنم ولی انتظار داشتی واسه یه سریال عاشقانه ملودی چجوری بخونه ؟؟ یا مثلا انتظار داشتی زوزه گیتار الکتریک توش باشه ! والا تنظیم کنندش کسیه که اندازه سن من تجربه تنظیم داره خوانندشم حداقل 10-12 ساله داره به صورت حرفه ای ملودی میگه
ریده به شعر با این ملودیش.نقل قول:
ملودی عاشقانه یعنی نوحه خونی؟همین امثال شماها باعث شدین چاووشی همچین چرت و پرتایی بخونه.
هر چیز مزخرفی میخونه به به و چه چه رامیندازین فک میکنه چه خبره.زیاذی گندش کردین.
البته تو سال های هشتاد تا هشتاد پنچ گیر کرده (sm2)نقل قول:
من دیگه حرفی ندارم (sm27)
یه تنظیم دهه شصتی زده چیز خاصی نیست
قربانت(sm127)نقل قول:
Uaral - Sounds of pain(sm81)
کلا کشور ما پر شده از کارشناس در تمام زمینه ها از سیاست ، اقتصاد بگیر تا برس به جزئی ترین چیزها فقط نمیدونم چرا همش در حال عقب رفتنیم با این همه کارشناس
خب برید کارشناس بیارید عرضه دارید اگه کسی که بی طرف باشه
ممر عروسیتم بهت تبریک میگم با ارزوی بهترینها واسه خودت و بانوی گرامی(sm10)
من موندم دیگه چاوشی باید چیکار کنه که دوستان راضی بشن هرجور میخونه یه عده باز اظهار فضل باید کنن ! همه یه مشت تنظیم کننده و ملودی سرا میشن موقع انتشار آهنگ های چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی زوزه گیتار الکتریک الان تو دوست داشتم درنظر بگیر عاشقانه هست گیتار الکتریک هم داره از نوحه هم خبری نیستنقل قول:
ربطی به سابقه نداره سیاوش قمیشی هم 40 ساله کار میکنه ولی الان چند ساله یه کار خوب هم نخونده
حالا من نمیگم این کارضعیفه ولی از محسن که همیشه رو به جلو حرکت کرده انتظار برگشت به عقب ندارم
درسته موسیقی سلیقس منم از آهنگ های شجریان خوشم نمیاد ولی نمیام با این لحن آهنگ هاشو بکوبم ! سلیقم اون آهنگ هارو دوست نداره گوش نمی کنم ! به همین راحتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بحث تو همه ی زمینه ها هستنقل قول:
اگه بخوای حساسیت به خرج بدی خودت اذیت میشی
رفته بودم قصابی ، خیلی هم شلوغ بود …
قصابه ، گوشت هر کی آماده میشد اینجوری صداش میزد
گوساله کی بود ؟
گوسفند بیا جلو !!!!!
به یکی ام گفت : تو گوسفندی ؟؟؟
گفت : نه آقا من گاوم !!!(sm2)
شما یه نگاه به فضای فیلم بنداز ببین اصلا درسته توی اون فضا ساز هایی مثل گیتار اکتریک استفاده کرد ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا دروغه،گاج نخرید
من خریدم....
یه معلمِ خانوم داشتیم، هرکار کردم نیومد خونهمون
الکیه میگن باگاج معلم را به خانه ببرید(sm2)
خیلی راحت بیاد بگه خوشم نیومد نتونستم ارتباط برقرار کنم ! نه اینکه یه جوری صحبت کنه به قول صفاریان انگار جان لنون داره حرف میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺭﻭﺯﻱ ﺟﻮاﻧﻲ اﺯ پیری ﭘﺮﺳﻴﺪ دو نفر عاشق یکدیگرند ولي علاقه شان را ابراز نمیکنند!؟
پیر مرد ﻗﻮﻃﻲ ﻛﺒﺮﻳﺘﻲ اﺯ ﺟﻴﺐ ﺩﺭاﻭﺭﺩ ﺳﻪ ﻧﺦ ﻛﺒﺮﻳﺖ برداشت و ﺩﻭ ﻧﺦ ﺁﻥ ﺭا ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺭ ﻗﻮﻃﻲ ﻧﻬﺎﺩ ﺁﻥ ﻳﻚ ﻧﺦ ﺭا ﻧﺼﻒ ﻛﺮﺩ وبا آن ﻧﺼﻔﻪ ﻛﻪ ﻧﻮﻙ ﺗﻴﺰﻱ ﺩاﺷﺖ ﻻﻱ ﺩﻧﺪاﻥ ﺧﻮﺩ ﺭا ﺗﻤﻴﺰ ﻛﺮﺩ و ﮔﻔﺖ: میگی چکار کنم(sm2)
اتفاقا خیلی تاثیر گذارتر میشه یعنی از نظر تو فقط باید برای کارای کوبنده ازش استفاده کردنقل قول:
اقا چرا شما رفتین تو فضای کوبنده و گیتار الکتریک
این اهنگ بیشتر فضای شاکی بودن و دلشکستگی داره
عزیزم فضای فیلم هم قدیمیه و هم عاشقانه ! ژانر عاشقانه هم پرطرفدار ترین ژانره طبیعتا باید موسیقی همچین فیلمی هم عام پسند باشه نه اینکه سلیقه فقط یه عده رو در نظر بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما هم همینو میگیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد شما در نظر بگیرید خواننده با توجه با فیلم نامه قسمت های مختلف شعر و فضا رو انتخاب کرده و تهیه کننه هم قطعا المان های خاص خودشو می خواسته که اجرا بشه
نمیشه که خواننده بگه من خودم سبک راک انتخاب میکنم برا این سریال خوبه چون کار شاخ میشه
در کل بگم این سبک خوندن اشعار شاعران خیلی بیشتر به چاوشی میاد تا اینکه سبک های راک و اینارو تجربه کنه
نقل قول:
همه وقتی که اهنگ جدیدی میاد انتظار دارن کار یه حرکت جدید باشه! یه قدم رو به جلو راجع به محسن خیلی بیشتر چون مدام خودش داره همینو میگهنقل قول:
حالا وقتی اومده و چیز خاصی نداره و مشابهشو ده سال پیشم داره از چی تعریف کنیم؟؟
خودتم میدونی این طور کارا تو مسیری که در پیش گرفته محسن جایی ندارن... بیشتر شبیه بازگشت به عقبه
استاد صفاریان و اینا هم شوخیه والا ما چند ساله چیز نابی ازش نشنیدیم به شدت معمولی بوده همش
کلن ملت نوحه و ناله دوست دارننقل قول:
جنس صدای چاوشی جوریه که هرچی بخونه مثل ناله استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)rvf,kjنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)ریدم
استاد برای اینی که میگی باید یه حرکت جیدید انجام داد که همه رو سورپرایز کنهنقل قول:
نه اینکه بیای ملودی 50 سال قبلو با یه شعر دیگه بخونی
من میگم هیچ فکری تو این کار نیست . چیزی که قبلا بوده رو با یه شعر خونده. چیزی خلق نشده . تو این پروژه ی شهرزاد میتونست حرفای بزرگی بزنه که از خودش باشه نه تفکر نخ نمای قدیمی رو بیاد دوباره با صدای خودش اجرا کنه . اتفاقی برای این کارها نمی افته