باید بگذرم از حسی که دارم
با حس تازت تنهات بزارم
نمایش نسخه قابل چاپ
باید بگذرم از حسی که دارم
با حس تازت تنهات بزارم
باعث تعجبه ک چرا وقتی کارای خیلی بهتری نسبت ب قلب من و تو بی من تو آلبوم هست چرا اونا ویدئو نشدند و دوتا کار ضعیف از آلبوم ویدئو میشه... ب قول دوستمون معمولا خواننده ها بهترین کارای آلبوم را ویدئو میکنند ک بیشتر دیده باشند ولی شادمهر این اصل و رعایت نمیکنه معمولا...مثلا تو آلبوم طرفدار بجای ویدئو کردن طرفدار میاد آینده را ویدئو میکنه یا همین تجربه کن میتونست بجای همیشگی تنهاییام را ویدئو کنه یا اینکه ی ویدئو قوی واسه روز سرد میساخت و قبل آلبوم پخش میکرد و همیشگی را میذاشت واسه بعد آلبوم. ... واقعا دلیل انتخابای شادمهر تو ویدئو غیر قابل هضمه
خب مثل اینکه قرار نیست ویدئو نقطه ضعف تولد شادمهر پخش بشه(sm74)
تنهاییام واقعا حیف شد که ویدیو نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو البوم پاپکرن هم ماندگار میتونست براش یه موزیک ویدیو خوب بسازه
که بعدا براش یه موزیک ویدیو ساختن که اصلا جالب نبود
نزدیک البوم پخشش میکنن مسعودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم نوزدهم یا بیستم پخش کنن
آره احتمال زیاد رفت واسه اواخر بهمن...البته ی احتمال هم هست ک یهو مثل تو بی من شب قبل پخشش دموش را پخش کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا از اهنگ جدید نیما مسیحا لذت ببرید کسی که شادمهر چند سال پیش تو کنسرتش ازش تعریف کرد و گفت خیلی قبولش داره.
صدا به این زیبایی سالی یکی دوتا اهنگ میده اونوقت آفت هایی با اسم باند هفته ای دو تا آهنگ میدن
صدای نیما مسیحا واقعاً جادویی هست!(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی از تنظیم های میلاد هاشمی در آلبومه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم باید نقطه ضعف باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]