(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
حیف شد خیلی(sm25)گفتم پیکان رو اندر بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون 4تا که زدن دیگه؟
حتما میخوای این 45 تومن هم ببندی(sm2)
این بخته اخه؟ی گه باید به اولش اضافه کرد(sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا خوب نیستم ...ولی از اون وقتایی هست که متوسطم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارشگر بازی رئال کی بود؟ من یکم دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنت ایکر(sm2)رئالی تیر بودا(sm120)
این نیز بگذرد...(sm50)نقل قول:
چن تا مقوا دیدی ؟ (sm50)
4 تا رو زدم هی به هی شد کدو 45 تومن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15 نداشتی مگه؟اهان شد 30 تومن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم به مقواهای تو رسیدم یا نه ولی عقبم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
witness و the hustler دیدم
فردا میرسم(sm25)
به امید تسکین دردای روحیت ننه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی تموم میشد.(sm25)به نظرت بزارم همشو واسه مساو دربی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره اپلودباز تو گیلانم شیلتر شد .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابایی مرحبا به امید واهی ای که داری(sm25)
شوخی کردم مقوا نبودن این آخریا (sm50)نقل قول:
چه جوریاس امین دیگه نمیاد ؟
سر من درد میکند به جنون(sm50)
مرتضی بکش بیرون(sm2)نقل قول:
بشیکتاش رو ادم بره بهتره (sm2)البته دربی اندرش احتمال بالای 90% مساویش مشکوکه
ولی بیخیال شو بکش بیرون(sm142)
بذار بلکه از شر مساوی راحت شیم(sm120)نقل قول:
قابل نداشت... دم در رسیدتو بده حساب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا ما نحسیم(sm2)نقل قول:
مرتد(sm120)نقل قول:
فک نکنم نیاد ....(sm50)رو فرم نی یه کم میاد حالا(sm50)نقل قول:
اینم حرفیه(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم مرحبا(sm25)
رسیدم نداد (sm120)
گوودِ همگی نایت (sm10)
نایت شما هم وایت(sm120)(sm10)نقل قول:
همین دیشب بعد مدت ها داشتم از آپلود باز دان می کردم ***** شد (sm25)
مشکوکای تو باحاله میگفتی بارساهم مشکوکه(sm2)نقل قول:
اوکی. راستی این بت جایزه ای که بردیم رو چطوری بریزیم توجساب اکانتمون؟
(sm10)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
عجب (sm120) مگه استان به استان شیلتر میکنن ؟ (sm120)نقل قول:
واسه کسایی که شیلتره فعلا از این دامنه استفاده کنید :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم مشکوکه فاینورد رو برو.. بد گفتم؟(sm2)فاینوردم زدنقل قول:
منچستر رو گفتم برو(sm120)
والا من که تا الان نبردم اینجا ولی تو قسمت جایزه و برندگان .. اون قسمت دریافت جایزه.. اون جا ی چیزایی نوشته
ا.فاینوردم برد.دمت گرم(sm120)نقل قول:
(sm28)
(sm120)نقل قول:
من خودم رو 8 تا بازی بالای 90% بودم ولی ضریبش کم در اومد نرفتم.. از شانس من همشونم زدن(sm2)
حیف که منچستر رو با ولفسبورگ تو ی فرم ریسکی رفتم .. ولفسبورگ افتابه گرفت(sm120)
بعضی وقتا اینجوری میشه.. تاخیر داره گاهی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]