چایی به شکل گلنار و رایحه نارگیل
نمایش نسخه قابل چاپ
چایی به شکل گلنار و رایحه نارگیل
سایت دی جی کالا چرا گلنار نیاورده ؟؟ (sm142)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس واقعا مبارکه (sm120) حالا کتابش به نظرت چیزی داشت که سانسور شده شده باشه تو نسخه های جدید؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کمکت میکنه بزار بهت بگم امشب تصمیم گرفتم بدون لباس بخوابم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز به اون درجه از تکامل نرسیده (sm120)نقل قول:
نه والا چیزی نداشت که سانسور بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کمکت میکنه بزار بهت بگم امشب تصمیم گرفتم بدون لباس بخوابم (sm2)(sm2)[/QUOTE]
(sm30)
در جنگل شیش و هشت چقدر به ما خوش گذشت ... (sm118)
فروشگاهی که گلنار نیاوره به مفت نمی ارزه (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین بنده خدا فک کنم از نوع نوشتارم فهمید میخ آهنی در سنگ نمیره کلا بیخیال فهموندن حرفش بهم شد (sm2)
دوستان عزيز به دليل يه سفر اروپايي چند روزي نميتونم در خدمتتون باشم.
.
.
.
.
.
.
اين همسايمون هر وقت ميره اروپا، مودمشو خاموش ميکنه...ك.سكش گدا (sm3)
من که کلا چیزی از حرفاش نفهمیدم همینجوری محض احتیاط لایک کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]