(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)
یا خدا (sm88)
من الان شنیدم(sm74)
امیر لینک نماهنگ رو میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه استقبالی شده ازآهنگ (sm54)
ویران کنندست این کار.....
چطور شب رو صبح کنیم خدا داند و بس
اقا این خیلی شعرش خفنه . چجوری مجوز دادن براش؟ همخواب ؟؟ (sm77) همخواب رقیبانی؟؟ (sm77) وای اینا عالیه ها اما هنوز توو کفم چجوری مجوز خوندن دادن به همچین چیزی
فک کنم آلبومم همینه محسن گفت به فضای گذشته نزدیک شدم خدا رحم کنه
آخه موزن تو که داشتی کار خودتو میکردی این صفاریان برای چی آوردی ؟!
اشترم زند وکیلی اهنگ داد
یه سور زده به سالار عقیلی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جو الکی ندین آهنگش چند لِوِل بالاتر از آهنگ های حال حاضره
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست
کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست
(sm172)(sm81)
زیرنویس کرد خندوانه نیس امشب
این سریال پلیسی شبکه یک ساعی بازی میکنه کی پخش میشه
واقعا عالی بود.به نظرم اهنگی که بتونی زیاد گوش کنی و خستگی تو اهنگ برات نداشته باشه واقعا جای تحسین داره.مثل اهنگهای قدیمی که همیشه تازگی دارن.واقعا تبریک به محسن چاووشی با اینکه هوادارش نیستم ولی باید همیشه از انسان حق رو بگه.اهنگی زیبا با صدایی بغض الود.در ضمن صدای محسن چاووشی حقیقی هست اینو واسه کسانی میگم که میگن صدای خودش نیست چون من برادرم سر ضبط همین اهنگ بوده و از قبل گفته بود یک اهنگ فوق العاده هست. افرین به محسن چاووشی.و بهروز صفاریان عزیز
(sm172)اهنگ زند وکیلی رو دریاب
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ایشالله که به طراحی من نخندیدی (sm2) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو طراحیت چند لول بالاتر از طراحیای حال حاضره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
این د ویز تا خواننده نیاره ریدمانه وکالش
بی یارترم(sm50)
چطوری مطوری پفیوز اعظم انجمن بزرگ باران(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm70)دارم صحنه حساسی میبینم وخت جواب نیس
اقا این برنامه steam رو اخرین ورژن رو از کجحا دانلود کنم
ورژن کاملشو میخام نه اونی که نصب میشه بعد تازه میخاد اپدیت بشه
لطفا اخرین ورژن لینکشو بدید
شکر بقیه روزها رو هم خدا خودش کریمه(sm70)نقل قول:
خاک مرتیکه هیز(sm59)نقل قول:
الی تو هنوز نخفته ای(sm2)نقل قول:
اقا این برنامه steam رو اخرین ورژن رو از کجحا دانلود کنم
(sm120)
دلم برات تنگ شده بود هما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فحش میخوای !?؟!نقل قول:
به فوکم ..نقل قول:
حالا بماند که فوک چیه .. (sm172)
اقا این برنامه steam رو اخرین ورژن رو از کجحا دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آهنگ خیلی خوب...(sm10) شعر بی نظیری داره.
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچها هر کی رادیو دمه دستشه بزنه رادیو دبی (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا خستم بودم سالن ..
steam حتما باس وصل شی به سرورش اونطوری یه مگه ..