(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده ام ؟
گلستان ساز زندان را بر این ارواح زندانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بشر چقدر آلبوماش تخمیه (sm2)
برو تو تاپیک 320 چند تا آلبوم گذاشته یکی از یکی تخمی تر (sm2)
آره اصلن کابل و جدا کردم این بدون کابل رنگش داغونه.نقل قول:
یجا خوندم گفت بازش کنین کابل تصویرش رو دربیارین تمیز کنین دوباره بزنین شاید درست شد. میترسم باز کنم بدتر شه (sm81)
برم بگردم ببینم مازندران تعمیرگاهی هست وگرنه باید ببرم تهران (sm81)
مشکلت چیه الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)منظورت بفرستیه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الجی یخچال و ماشین لباسشوییای خیلی توپی میزنه ولی مانیتوراش اصلا به گرد سامسونگ نمیرسه ... ایشالا درست شه ولی اگه نشد دیگهه سراغ الجی نرونقل قول:
به خودم گفته بودم تو ماه رمضون پ.ورن نبینما ، خدا عذاب نازل کرد مانیتورم چیز شد (sm81)
یکی به من بگه جارو برقی چه خوبه بگیرم ؟ سامسونگ یا الجی ؟