تو دبیرستان زبان فارسی رو چند میشدی ؟؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو دبیرستان زبان فارسی رو چند میشدی ؟؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر مگه نگفتم اون لینک قربانی رو نذار کیفیتش پایینه ..
بعدش 128 گذاشتم 3 مگ ..
اخه قبلیش رو نسخه کامل دانلود کردم بدون اپدیت باز شدنقل قول:
اپدیتش خیلی ارور میده
بدبختی یادمم نیس نسخه کاملو از کجا دان کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با یه سرچ پیدا کردم الان لینک میدم بت ..
بیا آپدیتش تا تاریخ ۱۴/۴/۲۰۱۴
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تموم ورژناشم اینجاس ..
(sm155)
اقا نماهنگ داره؟ تو اینستا بود یه تیكه. كاملش نیست؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دارم اخرین اپدیتش ماله 20 روز پیشه اونو میخام وگرنه نمیتونم برم توشنقل قول:
به سرورشم که وصل میشم هی ارور میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm176)
نقل قول:
- (sm19)
- (sm93)
بچه ها کسی میتونه صدای محسن یگانه رو از رو آهنگ دیوار برداره ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان کن نصب کن راحته کار باهاش افکت میدی صدا رو برات جدا میکنه ..
یه دنیا ممنون (sm176)نقل قول:
این رحیم عدنانی عجب صدایی داره
در هر خیابان گریه کردم شاید ببیند شوهرت اشک هایم را(sm50)
نقل قول:
دانلود کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست حسابی هست؟
صدای خواننده کم میشه یا حذف میشه؟
هنوز نگرفتم سرعت دانلود بس ناجوانمردانه ...ایستنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلی دارم درو صد عالم اسرار
ولیکن شرح یک سِر را زبان نه ... (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشبیهتو میزارم به حساب اینکه تازه از تیمارستان اومدی! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بد دلم گرفتست امشو (sm172)(sm27)
- (sm2)
چه بخواین و چه نخواین محسن بیشتر کارهاشو میسپره به بهروز صفاریان , حداقل 50 درصد آلبوم هم دست بهروز صفاریانه (sm50) پس الکی غر نزنید و لذت ببرید از آهنگ ها (sm59)
همخواب رقیبانی و من خواب ندارم (sm54)
(sm50)
خیلی باهاش حال کردم خدایی
در حد یه سریال خوبه ...
آلبوم اینجوری باشه ریدمانه ولی ...(sm98)
اشترم ریدی با این اهنگ قربانی اینقد ایتونز ایتونز میکنی
(sm2)این چی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که چیزی به جز شروبر نفهمیدم (sm120)
اشترم فک کنم البوم تفرشی رو داره اپ میکنه اگر میخوای بزنی
(sm120)
حرف حق جواب ندار ه(sm2)
اشترم آلبوم می صوفی افکن کجا میفروشند داود آزاد رو با تموم کاوراش دارم آپ کنم بزنی ؟
کاوراشم زد
نقل قول:
من این لینک 128 رو گفتم بزن باوو ..
192 کیفیتش پایینه ..
(sm50)بعید میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امکانشم هست (sm54)
همیشه قبل آلبوما فضای کلی آلبومو تو تک آهنگا نشون میداد
(sm2)قدیما میگفتن برای یه جهش بزرگ باس یه گام عقب بکشی فک کنم بهروز کچل همی کارو بکنه
یکی از کاوراشنقل قول:
بهروز صفاریان آن موزیسین تمام شده ..