زیرنویسش اونطور که باید ترجنش نکرده بود پاکش کردم . میشه یکی بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط OXEYGEN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زیرنویسش اونطور که باید ترجنش نکرده بود پاکش کردم . میشه یکی بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط OXEYGEN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قائم مقام پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، در قسمت دوم فصل هشتم یک حضور کوتاه و افتخاری داشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قائم مقام پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، در قسمت دوم فصل هشتم یک حضور کوتاه و افتخاری داشت. او که قبلاً در عید شکرگزاری سال ۲۰۱۷ با تهیهکنندهها همصحبت شده بوده، از آنها خواسته بود تا در سریال حضور داشته باشد.
او نقش یکی از شمالیهایی را بازی کرد که در صف غذا گرفتن از سر داووس بودند، و هیچ دیالوگی هم نداشت.
سازمان سیا هم در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به این موضوع پرداخته است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
برای اطلاع کسانی که فکر میکنند میسی ویلیامز و شخصیتش، آریا برای چنین سکانسی خیلی کم سن و سال هستند، آریا در مجموعه ۱۸ ساله و گندری حدودا ۲۳ تا ۲۷ ساله است. ( میسی ویلیامز، ۲۲ سالش است و جو دمپسی، بازیگر نقش گندری ۳۱ ساله هست. ) پس لطفاً خیلی نگران نباشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برای لرد بیلش و جاکشی هاش تنگ شده
خوندمش بازم نفهمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیفهمم یعنی چی
الان اگه این پسر فلجه بمیره دیگه مثلا جان اسنو حافظش پاک میشه ؟؟؟ همه آدما حافظشون پاک میشه ؟ که این و کجایی بودن ؟
الان این وایت واکرها مگه نمیخوان همه رو بکشن ؟؟؟ خو بکشن بره دیگه آدمی نمیمونه ک حافظه داشته باشه یا نه ☹ خو من اینو میگم
تو که از مردنش خوشحال شدی..(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان اسنو گفته اگه شاه شب بکشیم تمام ارتشش نابود میشه پس بنابر این کلاغ سه چشم هم حکم همین شاه شب رو داره یعنی اگه کلاغ سه چشم رو بکشه دیگه نیازی به ارتشش نداره تمام زنده ها میمیرن یا چمیدونم عقلشون رو از دست میدن خلاصه یه همچین چیزی دیگه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد روش حساس نشو وِلَکِن آقا..(sm59)