امیر این امضا من چرا ردیف نمی شه !؟ (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر این امضا من چرا ردیف نمی شه !؟ (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوام مثله باقی بچه ها قشنگ بیاد وسط !
آهان الان درست شد !
چرا آدمای بی سواد رو توی انجمن راه میدن !؟ (sm120)
(sm93)
(sm27)
البااااااااااااااااا (sm127)(sm118)
گل(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
اوف(sm77)
ای دل پاره پارهام
دیدن اوست چارهام
اوست پناه و پشت من
تکیه بر این جهان مکن
(sm50)
وای عجب توپی گرفت(sm77)
شانس ما ریکو شده بوفون (sm209)
این ملت ما مخصوصا بزقوش و آرمین نصفه شبم دست از فوتبال بر نمیدارن باو برین بخوابین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی میچسبه خوبی عزیزم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چه بازی شده هادی ... (sm25)
ویندوز چی شد ؟
نیمار(sm102)
میگم ترانه گرافی کنم اینجا با آلبوم پارو (sm50)کسی نویز فوتبال نندازه وسط (sm2)پارازیت نندازین (sm2)
ها درست شد اینترپرایز نصب کردم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داور(sm59)
انقد سوت بیخود زد پاش گرفت (sm2)
مبارکه (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت ! (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشاالله یه روز برا خودت (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوفون :|
(sm118)
سگ شده دیوص
تمااام (sm118)
گل(sm118)(sm118)
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)قهرمان شدیم(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
شب بخیر ببخشین سرتون رو درد آوردم(sm10)
تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــرنج (sm50)
بزار بره، وقتی انقدر سرد میخنده، بزار بره... (sm50)
بهتره نبینمت دیگه
اگه ندیدمتم دلیل ندیدنت اینه که:
خیلی وقته قلبمو شکوندی
(sm172)
قهرمان (sm118)
بیشتر میخواستمش از علف صبحم
از همه دورم
حتی اَ خودم... (sm172)
دنیا اگر بد بود و بد تا کرد
یک مردِ عاشق، خوب می میرد... (sm27)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm111)
(sm50)
ویدیو گوگوش ..
الی چایی بذا صبونه بزنیم دیگه چه میکنی ..