همیشه دوس داشتم
برم پشت این میکروفن بیمارستانا با
صدای **** عین پرستارا بگم:
.
.
.
.
.
.
آقــــــــــــــــــــای دکتریگانه ... تــــــــــی مارِه بگــــــــــــــانه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
همیشه دوس داشتم
برم پشت این میکروفن بیمارستانا با
صدای **** عین پرستارا بگم:
.
.
.
.
.
.
آقــــــــــــــــــــای دکتریگانه ... تــــــــــی مارِه بگــــــــــــــانه(sm2)
یونان همش ۳۲۰ میلیارد یورو بدهکاره میخوان از اتحادیه اروپا و حوزه یورو اخراجش کنن؟
بابا ما تو دولتمون ۸۰۰ میلیارد دلار گم شد همه فقط خندیدن.
چقدر بی جنبن این اروپاییا
اگر ميگوييم زماني كه پارسها تمدن و دين داشتند،
اعراب دختران خود را زنده به گور ميكردند
قطعا صد سال ديگر اعراب خواهند گفت:
زماني كه ما ميزبان جام جهاني بوديم پارسیها دخترانشان را به استاديوم راه نميدادند...!
چون بماند
خالي از من
جاي من
گر تو
همراهم نباشي
وايِ من
عطار
یکی از دوستان تعریف می کرد که در یکی از اتوبوس های ژاپن دوربینی کار می گذارند و می بینند کسانی که سوار اتوبوس می شوند،
نفر اول روی اولین صندلی خالی می نشیند،
نفر دوم کنار او و به همین ترتیب تا کل صندلی ها پر می شود؛
در ایران همین تست را انجام دادند و دیدند،
نفر اول روی اولین صندلی خالی می نشیند و نفر دوم با بیشترین فاصله روی صندلی خالی دیگر و تنها می نشیند.
تا وقتی صندلی خالی وجود دارد، همه تک تک می نشینند تا صندلی های خالی پر شود و کنار دست آنها می نشینند؛
انگار اینجا تا مجبور نباشند حاضر نیستند کنار کس دیگری بنشینند،
در مورد تاکسی هم همینطور؛
وقتی روی صندلی عقب نشسته ایم دلمان نمی خواه شخص دیگری کنارمان بنشیند؛
علی رغم اینکه مدعی داشتن یک جامعه ی بسیار مهربان و انسان دوست هستیم،
یک نفرت پنهان بینمان وجود دارد...
"اصغر فرهادى"
بچــــه که بودم فکـــر میکردم فقـــط زنبــــورها نیش میزننـــد
بـــــــزرگ شدم
دیـــدم، شنیـــدم، رفتــــم، آمـــدم
و یــــاد گرفتــــم
نــــه، آدمها هم نیــــش میزننـــد
هر چقـدر صمیــــــمی تر، عزیزتر
نیششـــان ســـــمی تــــر... !
آقا یه سوال
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چرا تو این فیلمای ایرانی وقتی قهر میکنن دارن چمدون میبندن شورت برنمیدارن؟؟؟
لباس زیر که خیلی مهمه
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)نقل قول:
آهنگ " اشتباه " مهدی یراحی داستان جالبی داره شعرش (sm50)
ستون دنیای مردانه ام شکست
خم شد روی زانوانش نشست
غرورم را میگویم نفس
این طالع با تو نقش نبست
"صابر"
شبتون آروم (sm50)
(sm50)(sm127)نقل قول:
(sm172)(sm127)(sm50)نقل قول:
عدد 37 رو کامنت کنید تا ماشین واستون چراغ بزنه... فکر میکنید دروغ میگم؟ امتحانش ضرری نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm205)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افق های روشنی در مقابلت میبینم (sm127)(sm50)نقل قول:
(sm98) حرف زدی ، جوابشو هم شنیدینقل قول:
همین
(sm98) هر چی لازم بود گفته شدنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختصاصی از خودم برای اولین بار در نت : (sm2)آهنگ جدید و فوق احساسی استاد اندی با نام خونه ی خالی >> بزودی ...(sm2)(sm2)
اسم آهنگ انحراف انگیزه (sm2)
همین الان استاد تماس گرفتن و بهم خبر دادن (sm2)(sm2)
بی صبرانه منتظر شنیدنش هستم (sm2) چه نام با مسمایی (sm2) انحراف کجل بود دیگه کاملا گویاس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) گفتم شاید روزه گرفتن جلوگیری کنه از انحراف (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شینی بدبخت بعد از 8 سال نامزدی و 3 تا مراسم ازدواج ، اندی دنبال خونه خالی میگرده(sm2)
(sm2)فک کنم واسه حدودای میلاد مسیح بود (sm2) جنتی یادشه(sm2)نقل قول:
نقل قول:
بابا اخه دو تا عکس گذاشتم منظورم اینه هر جفت کفشاش خوشگلن (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخوام (sm172)(sm81)
دوتا آهنگِ خوجل بدم بهتون کیف کنین (sm10)
(sm120)
سازنده اینترنت اکسپلورر الان نشسته با خودش فکر میکنه میگه نامووسن این چی بود من درست کردم ؟
Five Finger Death Punch - Jekyll and Hyde (sm118)
مرسی آتی گشنگ بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَنِه لینکه مَرِه اوسیِ بوکــ.ون ره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی پسری که رفت خدمت برگشت دید دوست دخترش با دخترعمش ازدواج کرده
اندر احوالات آمریکا !
ﺑﭽﻪ ﺯﯾﺮ ﺗﺸﮏﮐـــ.ﺎﻧﺪﻭﻡﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﺎﻣﺎﻥ !
ﻣﺎﻣﺎﻥ !
ﺟﻮﺭﺍﺏﺩﻭوووﺩﻭﻝﺑﺎﺑﺎ ﭘﯿﺪﺍ ﺷﺪ ...!
mp3:نقل قول:
itunes:
(sm120)
اوج گرما رو موقعی
متوجه شدم که
خــ.ایه هام از کــ.یرم
درازتر شدن ...
(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
تی دَز درد نوکــ.ونه بلا می سر (sm127)نقل قول:
میـــگن وقتایی که نمازمیخونی بدنت میخاره
شیطان اون قسمتاروبوس میکنه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لامصب یه جاهایی سرنماز میخااره
که ادم فکرشونمیکنـــه شیطان انقد بیشرفه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm67)(sm120)نقل قول:
یه دوست دخترم نداریم اسمش پگاه باشه ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از محصولاتش استفاده کنیم ...
.
( مخصوصا شیرش )
خب من روزه میگیرم اندی که نمیگیره که (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله منم واسه حس نوستالژی ـش یاداوری کردم ولی شما 37 رو کامنت کن اگه چراغ نزد واست (sm2)نقل قول:
جفتتون بیاید شکم منو ماچ کنید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]