شروع کردی مسعود؟!!(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
شروع کردی مسعود؟!!(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم این نیلوفر محبی کیه؟؟ آهنگسازه؟؟؟ الان ی آهنگاشو رادیو جوان تو ماهواره گذاشت
ویولن زن هست فکر کنم. آهنگساز هم هست(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش بجای وحید کچل این میشد آهنگساز کارای شادمهر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لااقل فیسش خوبه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش نگفتی نقطه ضعف چی شد
شادمهر چندین ساله نیاز به یه تلنگر داره یه دوره با ابی افتاد و این تلنگر بهش زده شد بعد هم با این گروه اشنا شد و خوشبختانه پر کار شده وگرنه اگه به حال خودش بود الان سالی یه ترک هم نمیساخت.
همین الانشم سالی یکی دوتا کار میسازه! سال قبل تکرارم نکن...امسال نقطه ضعف و غیره..
این آقا مسعود کلا حرفایی که میزنه روزای بعد یادش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی به نفعش هست که یادش نمونه
چند روز پیش وقتی که بحث خیلی زیاد بود همین آقا گفت دیگه انتقاد و این حرفا بسه
یه ماه صبر کنید تا آلبوم پخش بشه
و دیگه هیچ بحثی نداشته باشید و به قول ایشون با هم دوست باشید
اونوقت همین ایشون تو چند پست در جواب اینکه چرا اینقدر فعال شدی ؟
نوشته خب دیدم تو تاپیک بحثی نیست
گفتم یه بحث جدید راه بندازم
یعنی در واقع دوباره همه رو به جون هم بندازم
و جو رو دوباره بهم بریزه
بعد همین ایشون مدعی هست که طرفدار چند آتیشه ست
یه روز اونجور یه روز اینجور و فردا معلوم نیست چه طوریه
ایشون به قول خودش تو این آلبوم فقط دنبال دو آهنگ نقطه ضعف و تصویر هست و اما هر چند وقت یکبار میاد کل آلبوم رو نشنیده میکوبه
اسمشم میذاره طرفدار
چرا ؟
چون همه چی رو تقصیر فرشباف میدونه
و دلش خوشه که بگه گلیم باف و تو روحت گلیم باف و زن گلیم باف
الانم که من اینا رو گفتم حتما میگه طرفدار گلیم بافم که دارم اینا رو میگم
منم میگم ضد شادمهری
همین و بس
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و این دوستان چون مثلا طرفدار هستند همه چی رو میندازن گردن این گروه
اونوقت هر کی هم چیزی بگه میشه از عوامل فرشباف
خب برادر یه خرده فکر و تامل کن
چرا الکی داری با این حرفا سر خودتو گول میزنی
آخه شادمهری که اینهمه سال فعالیت داشته یعنی الان به جایی رسیده که توان تصمیم گیری نداره و شده اسیر این گروه ؟