از دیروز یه ریز داره پلی میشه (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
از دیروز یه ریز داره پلی میشه (sm81)
خیلی کم پیش بیاد آهنگ جدیدی از موزن بیاد گوش کنم و احساس کنم توش بوی تکرار میده ..
ملودی بعضی جاهاش اصا کپی آهنگای قبلیه ..
سینجول خف بگیر
کلا آهنگش مزخرف بود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm2)اشترم حالت خوبه
(sm2)از وقتی اهنگ قربانیو زدی فهمیدم مخت گوزیده اقلا این لینک جدید سینجول رو جایگزین کن باز صدا از ته چاه نیس حداقلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این دختره با این قیافش بازیگر شد جای تعجب داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه نباید خوشکل باشن که
همه جا ازش به عنوان دختری که کسی نمیبردش استفاده می کننش .. دمش گرم که بازی می کنه این نقشارو
اراكي ِ (sm19)
حداقل ايدزي نيست (sm2)
(sm2)ها اراکیه حواسم نبود پس موشکلی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ها لامصب سه روزه میرم پست اول میاد میرینه به کل فیلم هندیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امير اين امان از دان نميشه چرا (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زير صدا حجت اشرف زاده مياد (sm50)
404 Not Foundنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
سون
تنكيو وري ماچ از سبزهاي سايت (sm19)
حالا كسي هم سريالشو ديده ؟ (sm2)
چي هست موضوش
20 مهر پخش میشه این کلیپو واسه تبلیغ زود دادن بیروننقل قول:
درام عشقی
مثل سریالای ماهواره ای معلوم نیس کی مال کیهنقل قول:
(sm30)اينم راه ِ مقابله با تهاجم ِ فرهنگي ِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع (sm120)نقل قول:
(sm10)اشترم بنر نیکولم بزنی سر در سایت من خیلی دوسِت میدارم در کنار محسن عزیزان من
منشینین خاموش یاران(sm10)
(sm29) نیکولم فعلا فعالیت موسیقیایی نداره مگر لینک تاپیکو بندازی روش
(sm2)دلاوری خبرنگار 20:30
«اگر هنوز از یادتان نرفتهام حضورتان عرض کنم، چهارده سال طول کشید تا متوجه شوم "خبر" استخواندارتر از آن است که بتوانم آن را به رنگ خودم دربیاورم، تلاشهایی کردم، تا حدی هم با هم کنار آمدیم ولی نشد. خبر که نمیتوانست بگذارد و برود، پس من با "خبر" خداحافظی کردم.
(sm2)تظاهرات مردم مقابل سفارت
(رسم یادگار) ترک بعدی(sm77)
بِس تی آسمانِ میان فقط من پرندگی بوکونَم (sm50)
علی یاقوتی باز کردی قاطی
فاطی یا گلی، گلی یا فاطی
تو یکی از گروههای فیس زدن
دوباه اسمان دل پوره بو عجب امشب بساط غم جوره بونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm81)
(sm2)شعرای رشتی
پس از «فولکس» نوبت «بیامو» استدرست توی سالی که فولکس از نظر فروش از تویوتا پیشی گرفت این داستان گریبانشو گرفت که خب حقش هم بود
نقل قول:
اینجاشو مثل فیلمای ایرانی تصویر میره رو دیوار بقیشو باید خودت تصور کنی
(sm2)نقل قول:
(sm81)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]