پس تو کف اش بمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس تو کف اش بمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه ما بریم ادامه رمانمون رو بخونیم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با این سرعت اینترنت گوگل رو با مکافات باز میکنم
هیچوقت یه ایرانی رو کف نزار
آره برو رمان بخون منم اینجا گوشام مخملیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دوستم که داره برق تو شریف میخونه رفتیم پارتی دیدم نیم ساعت به یه دختر خیره شده بهش گفتم خوب خدارو شکر که تو هم داری به یکی وابسته میشی
.
.
.
.
.
.
.
.
گفت چراغ بالا سر اون دختر افت ولتاژ داره هشت دقیقه دیگه میترکه
ﺷﺪﯾﺪﺍً به ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺳﯿﺪﻡ که ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺍﺻﻼً به ﺳﺎﯾﺰ ﮐ.ﻮﻧﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ������
ﻓﻘﻂ ﭘﺎﺭﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ :| دی
اگر چنــــگیز غارتــگر اگر محمود افــــغان مردم را در اسارت برد
اگر بــیگانه ثــــروت مردم را به غارت برد
تو که از این آب و خــــاک هستی چرا اینگونه میتــــازی ؟
شیر شتر تو شیونت (sm2)نقل قول:
من خودم آرشیو عظیمی دارم که بهشون وارد نشم، سایتتم به درد خودت میخوره (sm2)
(sm2)نقل قول:
دختره پست گذاشته هرکی بهم پیشنهاد بده با دوس پسرم طرفه
.
.
.
.
.
.
.
.
دوس پسرش هم کامنت گذاشته گ.وه نخور کی حوصله دعوا داره :| دی
همسایه بالایی ما
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تموم کرد ،خدا رحمتش کنه ������
اون همسایه بالایی شما بود که شروع می کرد مال ما پیر بود تموم کرد :| (sm172)