(sm2)عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پور رضا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مم رضا (sm120)ظهرو می کند با تی چومان (sm2)
- (sm35)
دوباره هوس قلیون کردم (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اینجا که مشخص شد مصطفی و ترانه همدیگه رو میخوان ولی ترانه رو میدن به شهابنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا پخش بشه ببینیم در ادامه چی میشه چند نفر دیگه مدعی ترانه میشن(sm120)
یا خدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) جدید نیست که... برادر من خلبانِ از این کلیپا زیاد داره اینو 2سال پیش به من نشون داد
دست فرمون خلبانش حرف نداشته (sm120)
- (sm70)
آلبوم موسیقی «12 حکایت از گلستان سعدی» با دکلمهی زندهیاد خسروشکیبایی 12 مهرماه به بازار موسیقی میرسد.
آهنگ جدید و شنیدنی محسن چاوشی بنام "شهرزاد" ساعاتی پیش منتشر شد هم اکنون بطور اختصاصی از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود کنید و از این آهنگ دلنشین لذت ببرید.(sm2)(sm2)
ریدن
با الک
احتمالا شهاب حسینی پولداره و نقش منفی داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
.
نظرتون درباره تِرک اول و تیتراژ شهرزاد چطور بود؟ ������
بازخوردها تا الان نشون داده که خیلی استقبال شده!������
.
و به زودی منتظر دومین ترک این این مجموعه از سایتهای معتبر موسیقی باشید با نام انتخابی "به رسم یادگار"
ملودی و صدای محسن چاوشی
تنظیم بهروز صفاریان
ترانه حسین صفا
نوازنده دودوک حسین قاسم زاده
زهی بهنام کریمی
شایدم منفی نباشه ولی عشق ترانه و مصطفی پنهانی باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا شما ندارید از شهاب اکبری نشانه ... (sm81)
فعلا که استاد یکه تازی می کنه (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واژه ی استاد رو درمورد این موزیسین تمام شده به کار نبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو هنوزم فن پازل باند هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهکار فراموش نشدنیه چشم چشم دو ابرو دماغ و دهن یه گردو (sm30)
بلی ، بلی ، بلی پازل بند حرف ندارهنقل قول:
از نظر من موسیقی خوب فقط موسیقی سنتی ست
موسیقی سنتی که من اصلا نمی تونم گوش کنم شجریان دانلود کردم به زور تونستم یه دور گوش کنم ! گوشام عادت به این سبک ندارهنقل قول:
[QUOTE=Rasool24;476414]موسیقی سنتی که من اصلا نمی تونم گوش کنم شجریان دانلود کردم به زور تونستم یه دور گوش کنم ! گوشام عادت به این سبک نداره[/
شماعی زاده میگفت گوش مردم مریض شده من باور نمیکردم
[QUOTE=Milad16+;476415]دقیقانقل قول:
اقا این کانال تو تلگرام مال محسنه یا فن؟ اون رباته چطور؟ کدومش مال بارانه؟ دیدم لینک باران گذاشته(sm98)
از قوت مستی ز هستی خبر نیست
مستم ز می عشق و چو من مست دگر نیست ... (sm50)
[QUOTE=Milad16+;476415]شماعی زاده دلش هوس رطب کرده فعلا (sm2)نقل قول:
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست (sm50)
کانال رسمی محسنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگم به صورت رسمی از باران پخش شد واسهه مون لینکشو گذاشته
[QUOTE=Rasool24;476419]الان باورم شد که شماعی زاده درست میگفتهنقل قول:
- (sm2)
سلام
آهنگ بعدی با اسم به رسم یادگار شایعه ست؟ یا راستکیه؟؟
تو پیج صفاریان که چیزی نبود!!!!
(sm59)
صفاریان پیج نداره یه فن پیج تو اینستاگرام داره که خبر رو تایید کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm118)نقل قول:
اگر هم هست ماله خودش نیست ادمین داره چون صفحات شخصیشو بستنقل قول:
آره منم تو فیس نگاه کردم ولی چیزی نبود از این آهنگهنقل قول:
خدایا به همین روز عزیز همه رو شفا بده