خوش کردی....دیگه هم نبینم بگی من چی گفتم و چی میگم چون ب شما هیچ ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش کردی....دیگه هم نبینم بگی من چی گفتم و چی میگم چون ب شما هیچ ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تجربه کن و عقل و عشقم خوشم اومد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این خرابتر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ی روز سرد هم اول خوشم اومد ولی از اون اهنگا بود که شعرش زود خستم کرد(sm120)ولی با شروع اهنگ به شدت حال میکنم(sm120)
تکرارم نکن آهنگ بسیار خوبی بود ولی خب بدرد صدای شادمهر نمیخورد با اینکه خوب اجراش کرده بود و اگه اون آهنگو داده بود به صدای پر قدرت تری،یکی مثلا مثل ابی میخوند اونکارو خیلی بیشتر شنیده میشد و خیلی مچ میشد اون موزیک با صدای ابی....تنظیمشم عالی بود که کار شادمهر بود و از نظرم خیلی شبیهه آهنگsam Smith بود که واسه فیلم جیمز باند خونده بود،بود و تو اون فضا بود تنظیم.
منم اول از عقل و عشق خوشم اومد ولی بعدا زد دلمونقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی منتظر اون دوتا دمو که ویولن داره هستم(sm173)
یکی از اهنگهای البوم که کاره خوده شادمهر از تقدیر هم بهتره
حالا میبینید (sm88)(sm127)
دوتا کار بیشتر شادمهر نداره...یکی نقطه ضعف یکی هم تصویرنقل قول:
من احساس میکنم شادمهر، آهنگ ضعیفا رو به غیر از سرنوشت گذاشت قبل آلبوم.. منظورم (تو بی من و قلب من)
اون خفناشو گذاشته تو آلبوم بشنویم..