نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فدایِ شما (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فدایِ شما (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيمان جون ( جوناي منو فيلتر نكن (sm39)) نميخواد بزور جمعش كني (sm70)
من که میگم دخترتو بیار باهاش آشنا بشیم ... قبول نمیکنی که ...نقل قول:
سیبزمینی با قارچ و پنیر و فلفل دلمه ای ... یه مقداری هم ژامبون توش قاطی شده باشه ... اینو با روغن هسته ی انگور قاطی کن ....
این لامصب سوخت موشک میشه ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزيز دلمي(sm127)
حوصلم سر رفت(sm172)
صابر و نوید و مجی کجان؟(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيمان با اين دستور غذائي اگه يه بنده خدا مخلفاتشو الان نداشته باشه فكر ميكني نون پنير خيار جوابگو باشه؟ (sm30)(sm30) جواب شاهين با خودت (sm2)
نقل قول:
مجي مشغول تشكر كردنه (sm59)
مگه من عمو ***** چی هستم ... خب فروم به یه سری کلمات حساسه ، توی سانسور کلماتش اینطوری تعریف کردننقل قول:
بزور نود که ... خودم اقرار کردم
نقل قول:
پیمان؟
قصد نداری آواتارتو عوض کنی؟
بهت نمیاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]