نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا میرینه به همه اخه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا میرینه به همه اخه (sm120)
اتفاقا الان داره پلی میشه (sm50)نقل قول:
تا منظورت از ضجه چی باشه (sm120)
خوبه دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر این قضیه الکی بزرگ کردن کیروش اصن خوشم نیومد ازش.. ولی در کل خوبه(sm2)
هی بکش بخور بکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن ضجه وار میخونه
ولی در بار اول اولیش رو بدم نیومد.. البته بقیه رو تمرکز نداشتم زیاد(sm120)درخت و بهونه که تو اون البومشم بود(sm120) زن و به دادم برس هم قبلا گوش داده بودم .. اینا رو نباید جزو البوم حساب کرد(sm120)
نقل قول:
شاید یکم لحنش همراه ناله باشه ولی زیاد اذیت نمیکنه ادمُ (sm98)
اره سرالبومیش که خیلی خوبه...بقیه هم بدک نیست چند تا کارشم وافعا خوبه من اسب زخمی هم دوست دارم(sm50)
در کل من دوست داشتم و زیادم میشنوم البومشُ
حالا باید چند باری گوش بدم تا ببینم میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون درخت و به دادم برس رو خیلی دوست داشتم .. یادش بخیر
هوم! خیلی خوبه (sm50)نقل قول:
هوم گفتی یاد باختری افتادم(sm2)
همممممنقل قول:
(sm120)