واسه من که باز میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه من که باز میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنوز زنده ای دیوث (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو ربطی نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره (sm70)خوبت شد دیوث مسی مونو چش زدی ؟(sm3)
(sm20) کیفیت اصلیه دیگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه ثانیه ی ۳۲ صدا زنگ ایفون میاد انگار ضبط شده ست (sm54)
گفتن رفتی به داعش پیوستی شهید شدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شد کاش پاش میشکست یه سالی نبود (sm120)
الکلاسیکو رو از دست داده دیگه این خودش یه سال میارزهنقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به الکلاسیکو میرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا انگار پارسال بود چه گوهی خورد ؟(sm120)
بود و نبودش که فرقی ندارهنقل قول:
ولی اگه باشه و باخت رو از داخل زمین ببینه یه حال دیگه ای داره
نه مشغول تحصیلیم (sm120)نقل قول:
زارت (sm70)
داشتم باهاش صحبت میکردم نمیخواد عکس بدی که دارم میگم تو نمیشونی صدا زنگ موبایل ؟ (sm120)
اما ثانیه ۳۲ هی دارم پلی میکنم صدا زنگ موبایل میاد ، زنگ قدیمی ایفون (sm168)
نزدیک 5 هزار نفر مردن (sm54)
تو هم میشنوی یا من توهم زدم ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرتون درباره تِرک اول و تیتراژ شهرزاد چطور بود؟ ������
بازخوردها تا الان نشون داده که خیلی استقبال شده!������
.
و به زودی منتظر دومین ترک این این مجموعه از سایتهای معتبر موسیقی باشید با نام انتخابی "به رسم یادگار"
ملودی و صدای محسن چاوشی
تنظیم بهروز صفاریان
ترانه حسین صفا
نوازنده دودوک حسین قاسم زاده
زهی بهنام کریمی
.
.
صفاریان(sm25)
یا گزینه دومنقل قول:
چطوری سجاد؟ (sm19)
21 کانتینر مرده دادن تحویل
دوتاشم ایرانی ها هستن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خوبی؟ (sm127) کتفت خوب شد 100%؟
به چطوری نوید (sm19)هیچ سلامتی میگذرونم تو خوبی خوش میگذره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش بگذره (sm134) یخمک نشدی اونجا؟ (sm74)نقل قول:
فدات منم خوبم شکر خدا (sm176)
فدا (sm127) نه ولی به قول خدا بیامرز جان اسنوی زامبی winter is coming (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
228 (sm172)
,(sm50)
(sm59)سخنرانی روحانی خیلی خوب بود اخرشم گفت پیروزی پایانی از آنِ پارسایانِ پاک طیینت خواهد بود.
زنده باشی (sm127)نقل قول:
پس خیلی مواظب خودت باش (sm120)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب خندوانه پخش میشه بالاخره
(sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات خوبم (sm19)نقل قول:
ای بابا... بالاخره رفتی دکتر یا کماکان داری مقاومت میکنی؟
عزیزان .... کسی میتونه یه نوشته به خط زیبای نستعلیق یا هر خط زیبای دیگه از شعر همخواب قرار بده ؟؟ واقعا بهش نیاز دارم ...... می خوام برای یه عزیز از دست رفته پرینت بگیرم چاپ کنم و روی یه دیوار نصب کنم ..... این وقت شب به هیچ خطاطی دسترسی ندارم .... لطفا فایل با کیفیت بالا قرار بدید ..... ممنون میشم از عزیزای هنرمند خوش ذوق اگه بتونین خطاطی قرار بدید که تکرار کلمات هم داخلش باشه مثلا : همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ( بالای کلمه اصلی همخواب چند بار برخی از حروفش یا خود کلمه در بالا یا پایین تکرار شده باشه بصورت کم رنگ تر ) ....... خیلی سپاس که روح یک عزیز تازه از دست رفته رو خوشحال می کنید و یک یادگاری عظیم بجا میزارید ..... باز هم ممنون
پس چی تمام مدت سر پا؟ (sm120) حالا رعایت میکنی؟ (sm120)نقل قول:
از چه رو همچنان خيره مي نگري،
بي خستگي از رنج بشري،
با چشمانِ آذرخش وارِ خدايي شاد از عذاب دادن؟
تو کشتن نخواهي.
تنها شکنجه،شکنجه خواهي؟
عزیزان .... کسی میتونه یه نوشته به خط زیبای نستعلیق یا هر خط زیبای دیگه از شعر همخواب قرار بده ؟؟ واقعا بهش نیاز دارم ...... می خوام برای یه عزیز از دست رفته پرینت بگیرم چاپ کنم و روی یه دیوار نصب کنم ..... این وقت شب به هیچ خطاطی دسترسی ندارم .... لطفا فایل با کیفیت بالا قرار بدید ..... ممنون میشم از عزیزای هنرمند خوش ذوق اگه بتونین خطاطی قرار بدید که تکرار کلمات هم داخلش باشه مثلا : همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ( بالای کلمه اصلی همخواب چند بار برخی از حروفش یا خود کلمه در بالا یا پایین تکرار شده باشه بصورت کم رنگ تر ) ....... خیلی سپاس که روح یک عزیز تازه از دست رفته رو خوشحال می کنید و یک یادگاری عظیم بجا میزارید ..... باز هم ممنون
لپتاپ داری یا پی سی؟ میتونی بذاری زمین روی شکم بخوابی! تا خوب بشینقل قول:
عزیزان تو رو خدا جدی بگیرید ..... برای یکی از دوستانم که در منا شهید شدن می خوام .... خواهشا به خاطر محسن هم که شده کمک کنید ......... خواهشا ....... ؛؛؛؛ عزیزان .... کسی میتونه یه نوشته به خط زیبای نستعلیق یا هر خط زیبای دیگه از شعر همخواب قرار بده ؟؟ واقعا بهش نیاز دارم ...... می خوام برای یه عزیز از دست رفته پرینت بگیرم چاپ کنم و روی یه دیوار نصب کنم ..... این وقت شب به هیچ خطاطی دسترسی ندارم .... لطفا فایل با کیفیت بالا قرار بدید ..... ممنون میشم از عزیزای هنرمند خوش ذوق اگه بتونین خطاطی قرار بدید که تکرار کلمات هم داخلش باشه مثلا : همخواب رقیبانی و من تاب ندارم ( بالای کلمه اصلی همخواب چند بار برخی از حروفش یا خود کلمه در بالا یا پایین تکرار شده باشه بصورت کم رنگ تر ) ....... خیلی سپاس که روح یک عزیز تازه از دست رفته رو خوشحال می کنید و یک یادگاری عظیم بجا میزارید ..... باز هم ممنون ؛؛؛؛
من خطم بد نیست امضام دستخط خودمِ... ولی الان به کاغذ و خودکار دسترسی ندارم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamkamkam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با فونت نستعلیق کارت راه نمیوفته؟
ممنون از جوابت .... اگه بتونی بزرگی کنی یه خطاط پیدا کنی یه دنیا ممنونت میشم .... با فونت نه .... خطاطی نیاز دارم که بتونه تکرار بندازه روی متن .... باز هم ممنون /......