پیغام رمزدار (sm115)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیغام رمزدار (sm115)
گفتم که بسته به جنس داره و مارک بودنش ، دوخت کجا باشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کثیف خریدی ؛ بیا من یه تیمیزشو بهت بدم 85 (sm2)
بیا ؛ هر کی درو نکرد بوق بوق (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بوتیک مردونست ، ولی یه مخازه لباس خونگی زنونه هم دارم که تو کار تاپ و تیشرت خونگی هستش ...
حالا شوما بیا ما راضیت میکنیم یه چی بخری (sm70)
به چشم ؛ آدرس رو میفرستم براتون(sm10) ؛ ولی حواست باشه اومدی باید خرید کنی ، من پشت سر در مخازم رو یه کاغذ نوشتم هر کی خرید نکنه خر است (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی الان محمد طاها به عنوان دسر صرف شد (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
دختر من كوچولوئه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا الله ؛ ما تشریفمونو آوردیم ...
توجه توحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا صابر تشریف فرما می شوند!
بازی رفت چی شده بود یادم نی ؛ ها ها بازی دو دو شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت رو زئال دو هیچ زده بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی عقب می افتن یادشون میاد که باید ببرن
باباجان رعایت کن شاید یکی دانشجوِ دور از خانه و کاشانه امروزم دانشگاه بوده آشپزی نکرده اینا چیه آخه؟ کافـــــر(sm81)(sm120)نقل قول:
(sm74) از کجاش بگم براتون؟ آخ گلبم...نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععععععع گریه نکن دلم ریش شد (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
خوش اومدی (sm81)
نقل قول:
چرا؟(sm25)
لامبورگینی نبود مگه؟