چرا دروغ بگم؟مرحله گروهی خوب بود دیگه.بعدش نه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا دروغ بگم؟مرحله گروهی خوب بود دیگه.بعدش نه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری به بچه های اینجا ندارم
الان میرم سایت طرفداری که اکثر کاربراش رو میشناسم همه بارسایی ها شدن هوادار ارژانتین .اشکال نداره ولی خدا کنه بعد مسی هم بمونن هوادار ارژانتین (sm120)
بی خیال باو ارزش نداره
انقد تعصبی نباشید
تعصب گاییده ملتو چه تو سیاست چه تو عقاید چه همین فوتبال
ارزش خودتون و دوستاتون خیلی بیشتر از این حرفاس و ارزش انسان (sm10)
اووووووووووووووووفففففففف فففف ترکوندم (sm2)
من که حرفی نزدم(sm98)نقل قول:
من گشادتر از این حرفام که ادامه بدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من همین یه دفه(sm59)نقل قول:
شما گل های گلی (sm10)نقل قول:
من خرتم(sm10)نقل قول: