الان روحانی در حال پخشه ؟
کدوم شبکه
نمایش نسخه قابل چاپ
الان روحانی در حال پخشه ؟
کدوم شبکه
اشترم کاورا رو عکس بذار اینطوری نذار
وقت نداری برات اوکی کنم
شماره ها الکی نبود
چقد پر رو طرف ،امیر این همه وقت میذاره آلبوم آپ میکنه اومده و با حالت طلبکاری میگه لطفا دیگه تکراری نذار (sm3)
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی گوزو حالا دیگه جواب نمیدی ؟ (sm102)
امیرالمومنین من یه کاور دارم ، زیاد وقت نداشتیم ، همی امرو یکی از بچه ها زد
البته من یه طرح تایم لاین ازش خواستم برای کاور پیچ و گروه ، این یه مربعی هم بهم داد
میخوای بهت نشون بدم ، اگه خوشت اومد تگ باران رو بزنیم زیرش پخش کنیم ؟ (sm2)
شماره مرحوم وارسته (sm81)
به به
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امید آن روز محسن ترانه رستاک بخونه
و البته کامران رسولزاده
من واسه این آهنگ چیزی ندارم ، مگه اینکه عکس محسن و بذاریم فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاییدی منونقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوانه تویی که هنوز تایپ کردن یاد نگرفتی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که من عاشق میشم ، عاشق تر از من دیگه نیست (sm50)
چالش آب یخ، لپ تاپ 3 میلیون تومانی احسان خواجه امیری را سوزاند!
فرستادم
تقصیر حامتین بنده خدا نی ، به هر کی میگی واسه این اهنگ کاور بزن هیچ ایده ای به ذهنش نمیرسه
موسیقی آهنگ اینجوری نیست ولی محتوای شعر همیننقل قول:
یکی دیگه هم بود که یه یارو دیسلایک نشون میده ، ولی اون کار احساسی نبود
واسه کارای محسن باید کاور احساسی زد وگرنه استقبال نمیشه (sm142)
(sm54) حالا حتما باید کاور داشته باشه
(sm2)همون طراح کاور این بود زندگینقل قول:
خب رو البومه دیگه
برا البوم کاور برنید
رادیو بخواد بذاره اون پوستر اصلی رو نمی ذاره
زر نزنین دارم یچیز ساده آماده میکنم . بیشتر به فضای آهنگ میخوره تا شعر
جناب آقای ....
با سلام
این آلبوم فردا منتشر می شود و می توانید اصل اثر را داشته باشید.
با تشکر
(sm2)نقل قول:
وقت نیست دیگه ، حامتین داره میزنه (sm132)نقل قول:
نه وقت دارم نه حوصله . همینم بزور زدم
اگه میخواین بگردین یه عکس یا نمونه بدین مثل همون بزنم
اینی که سجاد داد عکسش خوبه ، تایپشو درست کنم؟
(sm81)
(sm2)نقل قول:
وقت نداشتی زیاد روش کار کنی ؟نقل قول:
خوبه همینجوری
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين دسته يا سُم ؟
از این استفاده کن
یه عکس اماده برداشته با پلاگین به نقاشی تبدیلش کرده
یه خورده هم پایینش نوشته
بابا همی کاور سجاد خوبه دیگه مگه میخواید کاور پارو بزنید (sm132)
با این می تونی یه طرح مفهومی بزنی (sm2)
(sm30)(sm30)
بنده به آلبوم فردا خوشبین نیستم لاکن مخالفتی هم ندارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]