دهن روزه کی حال داره بره بانک (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
دهن روزه کی حال داره بره بانک (sm27)
سوآرس: قسم مي خورم ديگر گاز نگيرم (sm2)
دسته چپش عیبناکه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)راس میگی ها چرا اینجور افتاده
پا پرانتزی و ضربدری دیده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دست بیرون زدگی داره مدل کیون ممریه
ios 7.1.2 اومد اپ کنم بلکه وضعیت شارژ گوشی بهتر بشه
آیفون من ال سی دیش ترکیده .. (sm81)
تاپیک عجب سرعتی داره .. (sm118)
(sm19) زیر گنبد فصل دوم اومد
مک رو میخوام اپ کنم نمیدونم کجا ببرمش (sm81)
10.6 هست 10.10 فک کنم اومده (sm50)
هرکی مشکل باز نشدن تاپیک داره به خاطر اینه که یه برنامه پروکسی وا میکنه مثه فری گیت و ... !!!!
نقل قول:
(sm118)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومد بالاخره ؟ خیلی طول کشید این ... لینکی چیزی میدی (sm19)
یه سوال اقا این کچله همونیه که تو لاست بازی میکرد ؟ تو بریکینگ بد هم هست ولی نمیدونم همونیه که تو لاست بود یا نه (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی میخوای بهت بگم چطو لینک پیدا کنی سریع ..
اکبر رو دیدی که مثه جت بت لینک میداد !!!! (sm2)
سجاد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران فیلم واقعا حرف نداره ..
محمد حشمتی اومده یکارو با تنظیم کاوه خونده ریده
اخه صدای تو به این چیزا میخوره چمبه !
پیداش کردم منتها وختی دان میشه موقع نصب میگه ۱۰.۹.۲ اول دان شه اون دان میکنم میگه ۱.۹.۱ ... همینجوری بازی در میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) ای جانم بازیگرای این فیلمو
(sm81)ولی همچنان منتظر فیلم تقصیر ستاره بخت ماست
وای خدای من این امسال نمایشگاه نمره ی یک آورده !!!! (sm50)
فیلم فقط فیلم ****
الی z510 داری تو عالیه ..
تو رنج قیمت خودش من دوتا لپ تاپ می پسندم یکیش اینه ..
البته یه ضعف بزرگی که داره باتریشه سلولش کمتره و وقتی خالی میکنه سیستم ضعیف عمل میکنه ..
و البته ظریفه ..
اومدم شق القمر کنم سریال خون اشامی ببینم رفتم سراغش بهترین و معروفترینش true bloodیعنی چقد مذخرف بود اخه خون اشام موضوعه میرن سراغش (sm3)
Teen Wolf ببین !!!!
الانم شونصد تا سریال ساختن موجودات خارجی میان اون رکبی که تو v خوردم دیگه نمیرم سراغ اینا
فصل جدیدش شروع شده ..
سلیقه تو رو که باید گل بگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریال Dominion رو ببین من دیدم خوفه دو قسمت ..
Difaience هم حتما ببین فصل دوم اومده ..
نقل قول:
من خودم ندیدم ..
تازه ومپایر و بعدیاشم ندیدم .. (sm2)
ندیدم په چرا گفتم ببین آخه خخخخ !!!! (sm2)
چقد سرعت خوفه !!!! (sm118)
(sm25) خ گرمه اینجا آقا
نه من بدون پنکه خنک خنک با شرت لم دادم !!!!
الی با آواتارم مشکل داری رو ضربدرش کلیک کنی بسته میشه ..
باهم فیت ندن صلوات (sm2)
(sm70)خوب معرکه ای گرفته بودیا
چه معرکه ای ؟
هیچی (sm59)