چرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برداشتن شعرو روش ملودی گذاشتن خوندن
نمایش نسخه قابل چاپ
چرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برداشتن شعرو روش ملودی گذاشتن خوندن
فردا خبر خوب میاد(sm51)
پخ بچکنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بیا تیتر بزن اهنگ جدید پخش شد منتها خوانندش عوض شد(sm2)
دوباره حرف الکی نزنید 6ماهه قراره خبر خوب بیاد..لطفا تا آهنگ نیومده کسی نیاد شایعه درست کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره حرف الکی نزنید 6ماهه قراره خبر خوب بیاد..لطفا تا آهنگ نیومده کسی نیاد شایعه درست کنهنقل قول:
(sm98)
میدونم واسه تو از همه سخت تره باورشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نا امید و مغموم ترین فن شادمهزی یعنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان از یک منبع موثق بهم خبر رسیده سینگل جدید شادمهر صددرصد امسال منتشر میشه (sm59)
باشه حالا میبینیم.من که از خدامه یه خبر خوب بیادنقل قول:
خبر آمد خبری در راه است(sm118)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نیم ساعت دیگه کلا تکذیب میکنی و بعدم هم میگی کسی حق نداره خبری بزاره(sm120)
(sm120)فقط یکی دوروز دیگه صبر کنیدنقل قول:
خوشحالی امروز کلا(sm120)
یکی دو روز دیگه کامینگ سون رسمی میاد(sm118)نقل قول:
آهنگ فقط با تو ی آهنگ ریتمیکه...از همین الان بگم شاید خیلی از طرفدارا آهنگشو دوست نداشته باشند و بعد انتشار آهنگ موضع بگیرند علیه شادمهر. ... فقط اینو گفتم ک منتظر آهنگ زیاد تاپی نباشید
پس منتظر شاهکار وارث میمونیم
آره شاید ب وارث امیدی باشه...ولی امید من به ترانه توجه کن. ترانش فوق العادستنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان فدایی داری(sm127)
احسان جون بیا ی خبر توپ بده ک بعد صعود والیبالیستامون دوباره شارژ بشیم
(sm120)نقل قول:
منم منتظر فقط با تو نیستم منتظر شاهکاری هستم که دموش پخش شده
اقا احسان بیا یکم اخبار کذب به خورد ملت بده چند روز شاد باشن(sm2)
آهنگ جدید در هاله ای از نور..این دیگه چه عنوانیه(sm30)
قربونشون برم هر کسی یه چیزی میگه ... (sm180)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها ب نظرتون چرا شادمهر بعضی از آهنگایی ک قوی نیستند و ویدئو میکنه.مثل بیا اینجا.بغض.مشکوک و حالا هم فقط با تو عشقم. تازه این آخری هم این همه وقت گذاشته روش
بچه ها وارث یه آهنگ خفنه..خیلی عالیه
پیمان به گفته وبلاگ ها دل خوش نکن(sm120)
نقل قول:
حداقل با تجربه این 1 سالِ به حرف هیچ احدی نمیشه دل بست تکرار میکنم هیچ احدی (sm120)
این پیج شادمهریا اگر همون Shadmehr Aghili FanPage فیسبوک باشه که قبلا امتحانشو پس داده و قابل اطمینانه
اولین و تنها پیجی که خبر گمت کردم را 2 ماه پیش از عید اعلام کرد اونا بودن
این اون نیست پیمان(sm120)
از کجا میدونی فربد؟ (sm80)
مطمئن نیستم ولی اون فن پیج که تو منظورته فکر کنم برای پرفشنال شادمهر بوده که بچه هاش قبلا همینجا بودن
اینی که الان گذاشتی ماله یک وبلاگ معمولیه که سرچ کنی وبلاگشو میبینی
(sm172)
(sm178)
امروزم هیچ خبری نشد(sm81)
من و بهتون گفتم خبری نمیشه منو مسخره کردیدنقل قول:
باهات شوخی میکنیم فکر میکردم میدونینقل قول:
(sm120) نگران نباش یکی دوروز دیگه صبرکن خبر خوبی میادنقل قول: